Stiri: Companii

Raluca Rusu

Raluca Rusu se alătură PNSA Tax. Anunţul făcut de Popovici Nițu Stoica & Asociații

01.10.2020

Popovici Nițu Stoica & Asociații a anunţat cooptarea în asocierea PNSA Tax a Ralucăi Rusu. Decizia se aplică începând cu data de 1 octombrie 2020. Ea dispune de o experiență importantă în cele mai variate problematici fiscale – în domeniul impozitării directe și indirecte, în fiscalitatea fuziunilor și achizițiilor, în proiecte de revizii fiscale şi due diligence, pentru clienţi din principalele sectoare economice. De asemenea, Raluca Rusu a coordonat proiecte de asistență şi reprezentare în numeroase inspecții și proceduri fiscale.

Ea deține o diplomă de licență în Economie de la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și este membră a Camerei Consultanților Fiscali din România.

Declaraţia făcută de Florian Niţu, Avocat Asociat Coordonator

„Suntem foarte încântați de cooptarea Ralucăi în parteneriatul nostru. Prin promovarea ei, PNSA Tax marchează o etapă esențială în strategia sa de dezvoltare pe termen lung. Suntem nerăbdători să continuăm colaborarea cu Raluca Rusu și excelenta echipă a PNSA Tax”, a declarat Florian Niţu, Avocat Asociat Coordonator.

Înființată în 1995, Popovici Nițu Stoica & Asociații este unul din liderii avocaturii de afaceri în România. Popovici Nițu Stoica & Asociații grupează peste 80 de avocați și consultanți, din care 16 avocați asociați, dispunând de expertiză la cel mai înalt nivel, larg recunoscută în mediul de afaceri și profesional.

Citeşte şi Vaccin antigripal gratuit 2020. Anunţul făcut de Ministerul Sănătăţii