Stiri: Constructii

Ramada Plaza Hotel din Craiova a fost deschis oficial

25.11.2015

Garanti Bank a acordat un credit de 8,3 milioane de euro companiei Jiul SA pentru finanțarea proiectului Ramada Plaza Hotel din Craiova, al doilea de acest fel din România. Deschiderea oficială a hotelului a avut loc astăzi.

“Ramada Plaza Hotel din Craiova este un proiect remarcabil și reprezintă încă o confirmare a angajamentului pe termen lung asumat de Garanti Bank, de a sprijini economia romȃnească”, a declarat Çağri Memişoğlu, Director General Adjunct Garanti Bank.

Complexul Ramada Plaza din Craiova este format din trei clădiri care totalizează o suprafață de 16.000 metri pătrați și include 162 unitati de cazare (single, duble, junior suite, suite și apartamente) o sală de conferinţe cu o capacitate de 500 persoane, o sală de consiliu, două săli de ședinţă, două restaurante, bar, piscină acoperită, saună uscată și umedă, masaj și fitness.

“Ramada Plaza Craiova este singurul hotel din regiunea Oltenia afiliat unui lanț internațional. Hotelul, situat în centrul orașului Craiova, oferă turiștilor o alternativă de cazare la standarde înalte, precum și facilități excelente pentru conferințe, evenimente și wellness. Construcția lui a durat mai puțin de un an și jumătate și suntem foarte fericiţi de rezultat”, a declarat Florin Opris, Administrator Jiul SA.