Stiri: Constructii

Rata de ocupare a clădirilor de birouri AFI Park 4&5, în creștere

16.12.2016

AFI Europe România a anunțat semnarea a noi contracte de închiriere pentru peste 6.000 mp de spaţii de birouri în clădirile office AFI Park 4&5, finalizând anul acesta închirierea a 19.000 mp.
Cele mai noi companii care se vor muta în parcul de birouri sunt furnizorul de servicii de IT&BPO, Hexaware Technologies, nou intrat pe piaţa din România, companiile americane Asentinel, specializate în soluţii pentru tehnologie, şi BullGuard Software, care activează în domeniul securităţii consumatorului.

În plus, Endava România şi-a asigurat un spaţiu adiţional pentru sprijinirea  planurilor curente de extindere, alături de compania internaţională de nutriţie Wellness Center powered by Herbalife care şi-a deschis aici cel mai mare centru din Capitală.

“AFI Park, parcul de business de 70.000 mp închiriabili din portofoliul companiei, se apropie de atingerea unei rate de ocupare de 100%. Cel mai important lucru de menţionat este faptul că cea mai mare parte din contractele de închiriere pentru AFI Park a fost încheiată fie cu companii nou intrate pe piaţa din România, fie cu chiriaşi actuali care se extind, ceea ce arată puterea pieţei din birouri din România şi, totodată, pachetul valoros de facilităţi şi specificaţii tehnice pe care îl oferă birourile noastre. Experienţa pe care am dobândit-o prin dezvoltarea acestui proiect ne va ajuta în viitoarele noastre dezvoltări din segmentul de birouri: AFI Tech Park, situat în zona hotelului J.W. Marriot, şi AFI Offices Braşov, adiacent viitorului centru comercial AFI Braşov, care suntem convinşi că vor deveni proiecte de referinţă pe piaţă”, a declarat David Hay, CEO AFI Europe România.

Hexaware Technologies a închiriat 1.100 mp de spaţii de birouri în AFI Park 4&5, în timp ce Asentinel a devenit operaţional pe o suprafaţă de 1.000 mp. Compania BullGuard se va reloca, extinzându-se cu 1.500 metri pătraţi, iar pentru activități de sport și nutriţie, precum și evenimente, s-a deschis Wellness Center în AFI Park 4&5.

Endava România, compania care are aproape 600 de angajaţi în Bucureşti şi peste 2000 în întreaga țară, îşi continuă extinderea în parcul de afaceri, prin închirierea a peste 3.000 mp în noua clădire de birouri, ajungând la un total de 9.000 mp de spaţii închiriate.