Stiri: Petrol si gaze

Răzvan Nicolescu, promovat partener Deloitte și numit lider pentru Europa Centrală responsabil de industria gazelor naturale, petrolului și produselor chimice

25.06.2019

Deloitte România este una dintre cele mai mari companii de servicii profesionale care oferă, în cooperare cu Reff & Asociații SCA servicii de audit, consultanță fiscală, dezvoltarea capitalului uman, servicii juridice, consultanță în management și consultanță financiară, servicii de managementul riscului, soluții de servicii și consultanță în tehnologie prin intermediul a peste 1.500 de profesioniști.

Răzvan Nicolescu, lider al industriei de energie și resurse naturale pentru România

În anul 2015, Răzvan Nicolescu s-a alăturat Deloitte, devenind rapid lider al industriei de energie și resurse naturale pentru România. Răzvan Nicolescu, prin activitatea desfășurată, a facilitat colaborarea dintre zeci de experți ai Deloitte România.

„Statutul de partener este cea mai mare recunoaștere în domeniul serviciilor profesionale, certificând atingerea celui mai înalt nivel de expertiză tehnică, de calitate a serviciilor oferite clienților și de capacitate de dezvoltare și coordonare de echipe. Îi urez bun-venit lui Răzvan în echipa de parteneri și sunt convins că profesionalismul, hotărârea și experiența sa internațională vor contribui semnificativ la valoarea serviciilor pe care le oferim clienților noștri din domeniul energiei”, a declarat Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România și Moldova.

Răzvan Nicolescu, experiență bogată în mediul public și privat

Beneficiind de o experiență bogată, atât în domeniul privat cât și în cel public, Răzvan Nicolescu a ocupat rând pe rând poziția de director de reglementare la OMV Petrom, președinte al Consiliului de Administrație al Agenției Europene de Reglementare în Energie. În plus, a fost atașat al României la Uniunea Europeană pe probleme de energie și ministrul energiei, fără a fi membru al unui partid politic.

Recent, Răzvan Nicolescu a fost promovat în funcția de partener în cadrul practicii de consultanță a Deloitte. În același timp, a preluat și rolul regional de lider al industriei gazelor naturale, petrolului și produselor chimice pentru Europa Centrală.

„Îl felicit pe Răzvan pentru noul rol de coordonare la nivel regional, preluat la scurt timp după ce a devenit partener, și sunt convins că va contribui la consolidarea poziției noastre de lider în domeniul energiei în această regiune a Europei. Rolul liderului de industrie este să identifice și să folosească expertiza Deloitte din toată lumea în beneficiul clienților, care trec printr-o perioadă marcată de provocări ca urmare a etapei de tranziție în care se află industria energetică, a digitalizării și a competiției tot mai intense pentru piețe și clienți”, a declarat Alastair Teare, CEO, Deloitte Europa Centrală.

În noua sa funcție, Răzvan Nicolescu va deservi companiile mari din energie de la nivel regional dar va contribui și la dezvoltarea unor servicii noi precum cel de cyber security.

Citește și eMAG lansează serviciul de restituire instantă a banilor