Stiri: IT&C

RCS & RDS a lansat un serviciu de stocare destinat persoanelor fizice

11.04.2014

RCS & RDS a lansat astăzi Digi Storage, un serviciu de stocare, partajare şi organizare a datelor personale, dedicat clienţilor săi, persoane fizice. Astfel, Digi Storage reprezintă punctul unic de stocare a fişierelor (poze, filme, prezentări etc) care poate fi accesat de către clienţii companiei într-un mod extrem de simplu și de rapid, din orice loc în care există o conexiune la internet fix sau mobil, de pe orice dispozitiv – PC cu sistem de operare Windows, Linux, Mac OS X sau dispozitive mobile – Android, iOS.

„Prin lansarea Digi Storage, RCS & RDS continuă politica de a oferi servicii cât mai bine adaptate cerinţelor şi nevoilor clienţilor săi. Digi Storage oferă flexibilitate, mobilitate, accesibilitate permanentă de oriunde, oricând, oferind în acelaşi timp posibilitatea ca toate datele să fie într-un singur loc, indiferent de tipul echipamentului şi a tehnologiei de acces utilizate.” a declarat Valentin Popoviciu, Director Dezvoltare RCS & RDS. 

Clienţii Digi Net Fiberlink 500 şi 1000 beneficiază gratuit de spaţiu de stocare de 20 GB, iar pentru un tarif lunar de 3 lei aceştia pot opta pentru un spaţiu de stocare de 50 GB. Pentru 100 GB costul se ridică la 6 lei, în timp ce pentru 150 GB costul este de 9 lei pe lună.