Slide

Stiri: Retail

RCS & RDS deschide un magazin Digi, în Bucureşti

11.12.2014

RCS & RDS a anunţat că va deschide al șaselea magazin Digi în București, în incinta hipermarketului Auchan Drumul Taberei, această etapă făcând parte din procesul de tranziţie a produselor şi serviciilor companiei RCS & RDS către brandul Digi. Până la ora actuală, compania a aliniat sub acest brand, întreaga ofertă de servicii de telecomunicaţii, precum şi divizia de conţinut TV, respectiv toate televiziunile deţinute.

Obiectivul companiei este acela de a extinde comunicarea brandului Digi şi la nivelul reţelei sale de magazine de prezentare, iar schimbarea aduce un nivel sporit de interacţiune cu clienţii, care sunt consiliaţi de personalul companiei pentru a putea face o alegere cât mai potrivită cu necesităţile lor de comunicare.

Magazinul Digi este delimitat în mai multe zone. Este vorba de zona de consiliere şi vânzare servicii şi produse Digi pentru acasă, zona de consiliere şi vânzare Digi Mobil, unde clienţii au acces la gama variată de telefoane mobile şi zona de plată a facturii, unde clienţii îşi pot achita facturile lunare.

RCS & RDS mai a deschis alte magazine sub brandul Digi, în Bucureşti, Oradea, Constanţa, Galaţi, Cluj, Timişoara, Târgi Jiu şi Pitești. Compania va moderniza gradual şi va integra în noul concept de prezentare cele peste 300 puncte de prezenţă proprii existente la nivelul întregii ţări.