Stiri: Constructii

REMAX extindere Cluj- Râmnicu Vâlcea - Sibiu

RE/MAX se extinde și anunță schimbări în management

18.03.2019

RE/MAX Grup de Lux Cluj se extinde. De asemenea, compania anunță schimbări în ceea ce privește managementul și viziunea. Astfel, agenția imobiliară se extinde cu trei birouri francizate – în Sibiu și Râmnicu Vâlcea.

RE/MAX extindere Cluj- Râmnicu Vâlcea – Sibiu. Noul manager

Extinderea se face prin preluarea managementului biroului de către Adrian Vasiu – deținătorul francizei RE/MAX Professionals din Sibiu.

Astfel, franciza din Sibiu va prelua numele de RE/MAX Grup de Lux și, totodată, va deschide un nou birou în Râmnicu Vâlcea, sub același nume. Numărul agenților imobiliari din cele trei francize RE/MAX Grup de Lux ajunge astfel la peste 50, iar numărul de proprietăți din portofoliu depășește 1.000.

RE/MAX extindere Cluj- Râmnicu Vâlcea – Sibiu. Despre agenția imobiliară

Agenția Grup de Lux a fost înființată în anul 1995, în Cluj, de către Ramona Atena Cuc, iar grupului RE/MAX i s-a alăturat începând cu 2011.

În toată această perioadă, agenția a cunoscut o dezvoltare continuă, bucurându-se, la ora actuală, de o reputație însemnată pe piața imobiliară.

RE/MAX extindere Cluj- Râmnicu Vâlcea – Sibiu. Ramona Atena Cuc

La aniversarea a 25 de ani în domeniul imobiliar, Ramona Atena Cuc se retrage din managementul companiei.

RE/MAX este una dintre cele mai bine cotate agenții de imobiliare din țara noastră.

RE/MAX extindere Cluj- Râmnicu Vâlcea – Sibiu.  Ce spune Ramona Atena Cuc?

„Consider că am ajuns la un punct în care pot să acord mai mult timp și celorlalte pasiuni ale mele – grădinăritul și traseele cu motocicleta. Pasiunea mea pentru imobiliare nu va pieri niciodată, motiv pentru care, deși mă retrag din management, nu renunț cu totul la acest domeniu. Mă voi concentra pe partea care îmi aduce bucurie sufletului, și anume tranzacționările la nivel de excelență, cu acei oameni care fac parte din echipa de elită construită în actualul birou. În plus, colegii vor beneficia în continuare de suportul meu, așa cum și Adrian Vasiu o va face. Sunt fericită că aceasta afacere rămâne pe mâini bune, că va căpăta un nou suflu, iar eu voi putea să îmi urmez pasiunile”, a declarat Ramona Atena Cuc.

RE/MAX extindere Cluj- Râmnicu Vâlcea – Sibiu.  Modelul dezvoltării de „mega-office”-uri

Potrivit RE/MAX, noua franciza extinsă RE/MAX Grup de Lux, cu birouri în Cluj, Sibiu și Râmnicu Vâlcea, va aduce sub conducerea fraților Adrian și Andrei Vasiu un curent nou în managementul francizelor RE/MAX. Aceasta va urma modelul dezvoltării de „mega-office”-uri. Mai exact, compania vrea  să atragă și să dezvolte cele mai puternice echipe de agenți .

În plus, RE/MAX vrea să livreze servicii integrate pentru clienți.

Până la sfârșitul anului 2019, noul management își propune o creștere cu 40% a numărului total de agenți. De asemenea, acesta are în vedere extinderea cu noi puncte de prezență și în alte orașe noi.

Citește și Decizie de ultimă oră anunțată de Standard & Poor’s privind rating-ul României