Stiri: Constructii

REAL ESTATE & CONSTRUCTION FORUM are loc pe 21 noiembrie 2018

12.11.2018

 

În data de 21 Noiembrie 2018, la Hotel RadissonBlu din București va avea loc REAL ESTATE & CONSTRUCTION FORUM. Organizat de BusinessMark, forum-ul va reuni
cei mai importanți jucători din real estate.

REAL ESTATE & CONSTRUCTION FORUM

Evenimentul se adresează investitorilor de pe piața imobiliară, dezvoltatorilor imobiliari, agențiilor imobiliare și brokerilor, companiilor de construcții, de consultanță, birourilor de arhitectură, furnizorilor de materiale de construcții și tehnologii, comercianților de materiale de construcții, societăților de avocatură și experților în domeniu.

Invitații REAL ESTATE & CONSTRUCTION FORUM

Invitații evenimentului vor fi

  • DIMITRIS PERGAMALIS – Head of Construction & Development, Globalworth
  • RALUCA CRIȘAN – Director General, Ceetrus Romania (Immochan Romania)
  • DANIEL PARASCHIV – Business Development Manager for Transilvania, CTP Invest
  • MIHAI PĂTRULESCU – Senior Associate, Colliers International Romania
  • AHMET BUYUKHANLI – Owner, Opus Land Development
  • ROXANA DUDĂU – Associated Partner, Head of Real Estate & Construction Department, Noerr

 

REAL ESTATE & CONSTRUCTION FORUM. Tematică

Evenimentul va acoperi o tematică extrem de variată, abordând subiecte din domeniul OFFICE – RETAIL – CONSTRUCȚII dar și REZIDENȚIAL – INDUSTRIAL – LOGISTIC  – CONSTRUCȚII.

Pe domeniul Office-Retail-Construcții se vor face analize privind segmentul office în 2018, evoluția stocului de birouri în București și marile orașe, nivelul chiriilor și gradul de ocupare, livrările de spații anunțate pentru 2019, planurile de investiție ale principalilor jucători și noii poli de dezvoltare pentru hub-urile office. Analize vor fi realizate și în ceea ce privește sectorul construcțiilor si evoluția acestuia în 2018 și previziunile pentru anul următor, dar și în ceea ce privește piața de retail din România, cele mai noi tendințe în rândul centrelor comerciale din Europa, precum și digitalizarea și evoluția tehnologică, sursele de finanțare pentru investițiile în proiecte imobiliare, clădirile verzi și aplicarea standardelor internaționale de certificare, automatizarea și controlul clădirilor inteligente, dar și fuziuni și achiziții pe piața de real estate.

Subiecte de interes vor fi dezbătute și în ceea ce privește domeniul Rezidențial, Industrial, Logistic, Construcții, care va fi analizat din punct de vedere al evoluției sectorului rezidențial în 2018, perspectivele pentru 2019. Ultimele tendințe în cadrul segmentului rezidențial de lux, al segmentului Buy-to-Let, precum si soluții de finanțare pentru dezvoltatorii imobiliari, dar și pentru clienții finali, aspecte fiscale și legislative specifice pieței vor fi discutate și dezbătute în cadrul evenimentului organizat de BusinessMark, în parteneriat cu CTP, NOERR, BRISK, PKF FINCONTA, AVIS, Rent for Comfort.

 

Mai multe informații despre eveniment și înscriere pot fi obținute pe site-ul organizatorului la adresa https://business-mark.ro/event/real-estate-construction-forum-2/