„Real Estate & Construction Forum” 2017 va avea loc pe 8 noiembrie

27.10.2017

Pe data de 8 noiembrie, evenimentul „Real Estate & Construction Forum” va reuni cei mai mari jucători de pe piața de imobiliare și construcții la Hotel Radisson Blu, București. Astfel, cei mai importanți reprezentanți din domeniu dezbat bilanțul pieței imobiliare în 2017 și perspectivele pentru anul următor pe fiecare segment: office, retail, rezidențial, industrial & logistic.

„Real Estate & Construction Forum a devenit un eveniment de referință atât pentru mediul de afaceri, cât mai ales pentru piața imobiliară și de construcții. La cea de-a cincea ediție, ne face plăcere să creăm un grup de dezbatere solid, format din specialiști de renume și cu influență în domeniu. Împreună ne vom concentra asupra principalelor provocări ale pieței, aflată într-o continuă expansiune, și vom oferi soluții strategice pentru un sector important în dezvoltarea României”, a declarat Dan Popescu, Managaing Partner, BusinessMark.

În cadrul celor două sesiuni, Office – Retail – Construcții și Rezidențial – Industrial & logistic – Construcții, vor fi dezbătute subiecte de interes, pornind de la următoarele aspecte: bilanțul pieței office în anul 2017 și perspectivele pentru anul următor, soluții de sustenabilitate de ultimă generație, poziționarea României față de celelalte piețe din regiune, provocări pe piața de retail din România, fuziuni și achiziții pe piața real estate, evoluția actuală a sectorului rezidențial și așteptările pentru 2018, premisele pieței de industrial & logistic, contextul pieței locale de construcții, trendurile pe care le urmează piața și sectoarele cu cea mai bună creștere, analiza pieței de bricolaj, strategii de marketing în domeniul imobiliar, aspecte fiscale și legislative specifice pieței imobiliare.

Moderatorii discuției vor fi LAURENȚIU LAZĂR, Senior Partner, Colliers International România și MIHAI PĂTRULESCU, Senior Associate, Investment Services, Colliers International România, cea de-a cincea ediție a evenimentului reunind invitați din cele mai mari companii de profil din România:

 1. FLORIN FURDUI, Country Manager, Portland Trust
 2. DIMITRIS PERGAMALIS, Head of Construction and Development, Globalworth Real Estate Investments Ltd.
 3. TATIAN DIACONU, CEO, Immochan România
 4. SÂNZIANA PARDHAN, Country Head, P3 România
 5. ALEXANDROS IGNATIADIS, Co-fondator, Octagon Contracting & Engineering
 6. MĂDĂLINA COJOCARU, Partner, Office Agency Cushman & Wakefield Echinox
 7. GEO MĂRGESCU, Co-Founder & CEO, Forte Partners
 8. MELINDA REIKLI, Country Manager România, S+B Gruppe
 9. BARTOSZ PUZDROWSKI, CEO, Impact Developer & Contractor
 10. DANIEL MOREANU, Managing Partner, Moreanu Law
 11. ANA DUMITRACHE, Co-Country Head, CTP România
 12. MAURICIO MESA GOMEZ, Director General, Cordia România (Futureal Group)
 13. ANDREI POGONARU, Partner, Central European Financial Services S.A.

Înscrierea la eveniment se va face prin completarea formularului de înregistrare, disponibil pe site-ul BusinessMark și trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.

 

 

Citiți și despre: