Slide

Stiri: Constructii

Real Estate & Construction Forum & Awards 2024

Real Estate & Construction Forum & Awards 2024: Explorați viitorul sectorului imobiliar!

11.07.2024

Real Estate & Construction Forum & Awards 2024. Stabilit pentru 18 iulie 2024, la Crowne Plaza București, prestigiosul Real Estate & Construction Forum & Awards organizat de Revista Business Review, ajuns la cea de-a 23-a ediție, promite să fie o întâlnire esențială. Evenimentul de referință se va concentra pe inovația în construcții, dezvoltarea durabilă și reziliența pieței, cu scopul de a modela și de a îmbunătăți viitorul industriilor de real estate și construcții.

Participanții vor avea ocazia să se angajeze în dialoguri semnificative cu lideri ai industriei, experți de piață și oficiali publici de top. Forumul este conceput pentru a dezvălui soluții de ultimă oră și pentru a oferi informații utile care să promoveze o creștere durabilă și profitabilă. Participanții vor avea, de asemenea, șansa de a încheia parteneriate strategice și de a se alătura unei comunități dedicate revitalizării și promovării mediului nostru construit.

Ediția 2024 a Ghidului Real Estate Premium

Conferința va cuprinde sesiuni privind strategiile de investiții care susțin dezvoltările imobiliare robuste și durabile, cele mai recente practici de construcție sustenabile și aplicații tehnologice inteligente. Vor fi discutate abordări inovatoare ale planificării urbane și ale managementului construcțiilor, oferind informații de la profesioniști și organizații de top care determină schimbări în industrie. Acest eveniment promite să ofere participanților cunoștințe care le vor permite să conducă și să inoveze în domeniile lor respective.

În plus, forumul va evidenția lansarea ediției 2024 a Ghidului Real Estate Premium, o resursă cheie pentru cunoscătorii din industrie, și se va încheia cu ceremonia de decernare a premiilor Realty Readers’ Choice 2024, în cadrul căreia liderii industriei vor fi recunoscuți pentru contribuțiile lor în domeniu.

Real Estate & Construction Forum & Awards 2024 va include un panel divers de speakeri din întreaga industrie. Cristian Pistol (CNAIR), Andreea Cotiga (CPI România), Mihai Paduroiu (One United Properties), Antoniu Panait (Vastint România),  Alexandru Radulescu (ARQA), Leonard Crisean (Teleperformance România), Marcela Stancu (Genesis Property), Didier Balcaen (Speedwell), Ana Vicoveanu (CBRE România), și, Ștefan Surcel (Cushman Wakefield Echinox) vor oferi perspective asupra evoluției peisajului imobiliar din România, vor împărtăși opiniile privind tendințele pieței și strategiile de dezvoltare, vor discuta despre soluții inovatoare în domeniul imobiliar și vor explora practicile de construcție sustenabilă și dinamica pieței.

Real Estate & Construction Forum & Awards 2024: Parteneri

Forumul este, de asemenea, susținut de o serie impresionantă de parteneri. Printre partenerii noștri Gold se numără Arqa, CPI Property Group, One United Properties, Vastint și Teleperformance, fiecare contribuind la discuțiile solide din cadrul forumului privind inovarea și durabilitatea în domeniul imobiliar. Partenerii Silver Genesis Property, CBRE și Speedwell vor juca, de asemenea, un rol crucial în îmbogățirea dialogului din cadrul evenimentului. Serve Winery se alătură în calitate de partener de vin, aducând o notă de eleganță sesiunilor de networking, în timp ce Villa Vinea îmbunătățește experiența în calitate de partener de vin spumant. FEPRA este Partenerul Sustenabilității, subliniind angajamentul evenimentului față de practicile sustenabile, în timp ce Asociația Română Smart City se alătură ca Partener Smart City al evenimentului. În plus, Holograma 3D, în calitate de Partener de Producție, va asigura o prezentare vizuală captivantă a lucrărilor forumului.

Mișcarea care modelează peisajele urbane robuste și inovatoare ale viitorului

Fă parte din mișcarea care modelează peisajele urbane robuste și inovatoare ale viitorului. Acest eveniment nu este doar o conferință, ci un catalizator pentru schimbare, oferind o platformă pentru profesioniștii din industrie pentru a se conecta, a inova și a conduce spre o lume mai durabilă și mai eficientă.

Asigurați-vă locul astăzi și fiți parte a acestui eveniment transformator. Nu ratați oportunitatea de a fi în fruntea industriei imobiliare și a construcțiilor: https://business-review.eu/br-events/realty-forum-2024#register

Acest eveniment este o platformă ideală pentru cei care doresc să aibă un impact pozitiv asupra sectorului imobiliar, oferind acces de neegalat la cele mai recente tendințe, discuții și oportunități de networking. Alăturați-vă nouă în timp ce deschidem calea pentru viitorul sectorului imobiliar și al construcțiilor.

 

Citește și https://jurnaluldeafaceri.ro/sectorul-romanesc-de-private-equity-si-venture-capital/