Stiri: Companii

Realty 2016 va avea loc pe 16 iunie. Lista vorbitorilor care vor participa la conferinţă

03.06.2016

Cea de-a 15-a ediție a conferinței Realty, organizată de revista Business Review, va avea loc pe 16 iunie, în București. Structurată pe cele patru mari segmente ale industriei imobiliare – Birouri, Retail, Industrial și Rezidential – conferinţa reprezintă o platformă pentru discuții despre noile trenduri și cele mai interesante subiecte ale industriei, precum și pentru creerea unui mediu favorabil networkingului și oportunităților de business.

Lista vorbitorilor îi include pe:

● Sorin Vișoianu – Country Manager Operations Romania, IMMOFINANZ
● Geo Mărgescu – Founder & CEO, Forte Partners
● Florin Furdui – Country Manager, Portland Trust
● Aurelia Luca – Country Manager, Skanska Property Romania
● Affan Yildirim – General Manager, Anchor Grup
● Andreea Pătrașcu – Program Management Office Manager, Orange Romania
● Costin Blideanu – Head of Leasing, AFI Malls Division
● Liana Dumitru – Associate Director Retail Agency, Colliers Romania
● Andreea Comșa – Managing Director, Premier Estate Management
● Paul Copil – COO, Fashion Days
● Dorel Niță – Coordonatorul diviziei Analize Imobiliare, Imobiliare.ro
● Cătălin Laurențiu Hanu – Country Manager, CTP

„În panelul de discuții dedicat sectorului de birouri, subiecte precum atractivitatea României pentru noi investiții în regiune, zonele de interes crescut pentru dezvoltatori dar și evoluția prețurilor în anul 2016 vor fi centrul dezbaterilor. Cu șaptesprezece proiecte ce au un volum record de aproximativ 350.000 mp2 de spații noi programate pentru finalizare anul acesta doar în București, capacitatea de absorbție a pieței va fi analizata în paralel cu profilul companiilor ce închiriază spații de birouri în acest moment”, au anunţat organizatorii evenimentului.

Agenda conferinței Realty 2016 va continua cu o analiză a segmentului de retail – evoluția proiectelor ân ultimii ani, schimbări la nivelul consumatorilor și nevoia de actualizare a proiectelor existente pentru a urmări aceste modificări. O serie de vorbitori ce provin din ramuri diferite ale industriei vor examina piața luând în considerare toate parțile interesate: dezvoltatori, proprietari, clienți, instituții financiare și furnizori de servicii.

„Luând în considerare creșterea semnificativă din ultima perioadă, cea de-a treia sesiune va începe cu previziuni asupra sectorului industrial, noi investiții și consolidări pe piața. Se va discuta de asemenea despre profilul companiilor ce alimentează cererea pentru spații industriale și logistice și factorii din spatele deciziilor acestora de a investi pe plan local, cu scopul de a oferi audienței o mai bună înțelegere a factorilor determinanți în atragerea de noi investiții în regiune”, conform sursei citate.

Cel de-al patrulea și ultimul panel al conferinței va aduce în prim plan sectorul rezidențial. Ca urmare a aprobării Legii dării în plată, instituțiile financiare și dezvoltatorii locali și-au asumat o poziție mai precaută decat în anii precedenți, afectând astfel piața locală.