Stiri: Companii

Rebranding Panovia: Produsele Ema se vor regăsi în magazine sub brandul Morăriţa

21.09.2015

Producătorul român de patiserie congelată Panovia a încheiat cu succes procesul de rebranding al produselor Ema. Aceste produse se vor regăsi în magazine, de la finele lunii septembrie, sub brandul Morăriţa. Astfel, producătorul român a decis să-şi reorganizeze portofoliul de produse pentru a pune accent pe creşterea notorietăţii mărcii sale de bază: Morăriţa.

Prin urmare, strudelele şi minipateurile Ema se adaugă produselor existente în brandul Morăriţa, creându-se astfel o gamă completă de 12 produse. În plus, noile produse au o reţetă de umplutură îmbunătăţită, un nou decor și o glazurare ce conferă produsului un aspect mai apetisant după coacere. De asemenea, pentru a păstra elemente din vechiul ambalaj, compania a decis ca noile produse Morărița să conţină şi logo-ul Ema printr-o banderolă aplicată pentru o perioadă de 2 luni de la lansarea produselor.

 „Am marcat anul acesta 10 de activitate pe piaţa românească şi ne-am reînnoit cu această ocazie angajamentul luat faţă de consumatori, de a le oferi produse autentice la cel mai înalt standard de calitate. Morăriţa este brandul Panovia care se identifică cu creşterea pieţei româneşti de patiserie congelată, fiind de 10 ani o prezenţă constantă la rafturi. De aceea, rebranding-ul produselor Ema sub umbrela Morăriţa este o oportunitate de a ne consolida poziţia pe piaţă şi de a oferi consumatorilor un brand puternic cu o mare vizibilitate la raft”, declară Sabin Mărţoiu, director general Panovia.

Panovia a înregistrat în 2014, o cifră de afaceri de peste 4,7 milioane de euro, în creştere cu 40% faţă de 2013.

Pentru anul în curs, producătorul român estimează un avans de 15% .

Portofoliul de produse al companie este grupat în funcţie de segmentul de piaţă şi de distribuitori. Pentru retail, Panovia produce aluat foietaj, foi de plăcintă, saleuri, ştrudel şi minipateuri – marca Morăriţa, iar pentru HORECA, compania oferă produse de patiserie şi viennoiserie.