Recensio Nobilis se mută în Vox Technology Park Timişoara

18.01.2018

Compania timișoreană de cercetare de piață Recensio Nobilis a anunţat că a închiriat o suprafață de 1.000 de metri pătrați în clădirea de birouri Vox Technology Park din Timișoara. Per total, Vox Technology Park deţine o suprafață închiriabilă de 26.000 de metri pătrați și va fi inaugurată oficial în această lună, în urma unei investiții de peste 30 de milioane de euro.

Recensio Nobilis a fost fondată în urmă cu opt ani și are o echipă formată din 80 de specialiști și face parte din DMR Group, firmă care mai deține filiale deschise în New York, Hong Kong și Milano.

”Ne continuăm misiunea de a crea primul hub tehnologic modern din Timișoara, nu doar prin caracteristicile proiectului cât și prin calitatea companiilor care își vor desfașura activitatea în cadrul Vox Technology Park, cea mai mare parte provenind din domeniul IT&C. În plus, încrederea în proiect reiese și din durata contractelor încheiate, de până la 10 ani, și purtăm discuții avansate cu mai multe multinaționale de profil, proiectul urmând a fi închiriat integral în viitorul apropiat”, declară Virgil Tornoreanu, managing partner Werk Property Group, dezvoltatorul proiectului.

Clădirea de birouri Vox Technology Park dispune de facilități unice, precum posibilitatea identificării biometrice printr-o aplicație care va genera o cheie de acces de tip QR code în urma recunoașterii faciale sau a amprentei, dar și avantaje competitive pentru viitorii angajați, ca spații și dușuri pentru bicicliști, food court și sală de fitness, spații comerciale și de servicii. Proiectul oferă, în plus, spații de până la 3.500 de metri pătrați pe etaj, cea mai mare suprafață disponibilă în acest moment în oraș.

 

 

 

Citiți și despre: