Stiri: Logistica

Wizz Air: 35 de milioane de pasageri din București

Recomandări Wizz Air: Ce trebuie să faci pentru a călători fără probleme în perioada sărbătorilor de iarnă

22.11.2023

Recomandări Wizz Air. Compania aeriană este pregătită să îți asigure o călătorie cât mai plăcută și fără stres. Pe măsură ce se apropie sezonul festiv și planurile de călătorii încep să prindă formă, tranzitarea aeroporturilor aglomerate poate fi o provocare de sărbători, dar, cu ajutorul sfaturilor și serviciilor de specialitate, poți trece cu brio peste aglomerația de sezon.

Lounge-uri

În această perioadă aglomerată de sărbători, îi sfătuim pe pasagerii Wizz Air să exploreze serviciile pe care le oferim atunci când își rezervă bilete către destinațiile dorite. Totodată, unele aeroporturi oferă servicii reconfortante care fac călătoria mai relaxantă încă de la început. Profită de opțiunea Security Fast Track, care permite pasagerilor să treacă ușor prin controalele de securitate, chiar și în timpul orelor de vârf, minimizând timpul de așteptare.

În plus, îți recomandăm să te bucuri de serviciile lounge-urilor de la aeroport pentru o experiență de călătorie îmbunătățită.

Asigurarea de călătorie

Planurile de călătorie sunt imprevizibile și pot apărea circumstanțe neprevăzute, ceea ce poate duce la anularea sau întreruperea șederii tale. Pentru a te proteja pe tine și pe ceilalți membri ai grupului alături de care zbori, ia în considerare adăugarea unei asigurări de călătorie atunci când faci o rezervare. În prezent, Wizz Air oferă două tipuri de asigurări de călătorie:

Asigurare de călătorie completă: această opțiune cuprinde diverse beneficii, cum ar fi accesul la asistență medicală de urgență non-stop, acoperire pentru anulare, cheltuieli medicale în străinătate, bagaje pierdute sau furate, pierderea zborului și deces accidental.

Asigurare de anulare: Această alternativă acoperă în mod specific problemele legate de anulare și oferă protecție în cazul în care trebuie să-ți întrerupi călătoria.

Cele mai bune oferte

Întrucât sezonul de iarnă este o perioadă de vârf în ceea ce privește călătoriile, planificarea din timp a vacanței de iarnă este esențială. Profită de sistemul flexibil de prețuri al Wizz Air și asigură-te de cele mai bune tarife rezervând din timp pe site-ul Wizz Air. Include toate serviciile dorite în timpul rezervării inițiale pentru a evita costuri mai mari ulterior.

Recomandări Wizz Air. Conectivitate fără întreruperi

Serviciul eSIM Data se concentrează exclusiv pe furnizarea de date mobile fiabile și de mare viteză pentru clienți, asigurând o conectivitate fără întreruperi. Print-un model de achiziție unică, Wizz Air permite clienților să se bucure de opțiuni de date mobile la prețuri accesibile, cu acces la peste 245 de rețele mobile, rămânând astfel conectați în peste 150 de țări fără a fi nevoiți să-și schimbe SIM-urile fizice.

Serviciul de transfer de la aeroport

Călătorește fără probleme cu serviciul dedicat de transfer de la aeroport oferit de Wizz Air. Transferul fără întreruperi asigură pasagerilor o călătorie mai plăcută de la aeroport la destinația dorită, evitând aglomerația și asigurând confortul.

Bagaje de cală

Pentru a sprijini călătoriile sustenabile, Wizz Air încurajează pasagerii să călătorească doar cu un rucsac, inclus în prețul biletului. Cu toate acestea, pentru călătoriile mai lungi, se oferă o varietate de bagaje pe care pasagerii le pot aduce cu ei. Pasagerii au opțiunea de a adăuga un troler de 10 kg (max. 55x40x23 cm), care încape în compartimentul de deasupra capului, precum și bagaje de cală cu opțiuni de greutate de 10 kg, 20 kg, 26 kg sau 32 kg (149x119x171 cm). Există o limită maximă de 6 bagaje de cală per pasager.

În plus, pasagerii cu Priority Boarding pot aduce în cabină un troler suplimentar (max. 55x40x23 cm), sunt chemați primii la îmbarcare și au la dispoziție un ghișeu dedicat pentru înregistrarea bagajelor.

Citește și Impozitarea muncii în România: Unde se situează țara noastră, comparativ cu alte state europene?