Stiri: Constructii

Red Bull România se mută în Unirii View

05.03.2018

Red Bull România a anunţat că își va stabili biroul în Unirii View, după închirierea a 600 de metri pătrați de spații de birouri. Unirii View este proiectul de birouri cu cel mai central amplasament din Capitală, la o distanță de doar cinci minute de Piața Unirii. Proiectul, care va fi finalizat în vara lui 2018, va fi cea mai înaltă clădire din centrul Capitalei, cu 19 etaje și o suprafață închiriabilă de aproximativ 17.500 de metri pătrați

Compania a închiriat 600 de metri pătrați de birouri în Unirii View și își va stabili astfel biroul local în cea mai înaltă clădire modernă de birouri din centrul Capitalei.

Proiectul este amplasat pe Bulevardul Corneliu Coposu, la doar cinci minute de Piața Unirii, și va avea 19 etaje, incluzând parterul, 17 etaje destinate spațiilor de birouri și un ultim etaj cu rol tehnic, la care se vor adăuga o parcare subterană generoasă împărțită pe trei niveluri.

”Unirii View și zona centrală din București continuă să atragă sedii centrale de companii, un fapt normal dacă luăm în considerare nevoile companiilor care doresc o vizibilitate excelentă și conexiuni excelente pentru angajații lor și vom vedea în viitorul apropiat că tot mai multe companii vor lua aceeași decizie”, afirmă Andreea Paun, managing partner al companiei de consultanță imobiliară Griffes, responsabilă de strategia de închiriere și managementul comercial al proiectului.

Procesul de construire al clădirii, programat spre finalizare în vara lui 2018, avansează rapid, în prezent realizându-se lucrări la etajul 14.

Per total, proiectul va avea o suprafață închiriabilă de aproximativ 17.500 de metri pătrați și va fi cea mai vizibilă clădire din centrul Capitalei, cu o înălțime care va atinge 73 de metri.