Stiri: Companii

Redresarea industriei a susținut rezultatele Wizrom din primul trimestru

12.05.2014

Redresarea industriei a adus companiei Wizrom o creştere cu 77% a numărului de noi contracte, în primul trimestru. Astfel, cererea de soluţii software pentru gestiunea producţiei a atins în primele trei luni din acest an cel mai înalt nivel din ultimii cinci ani, firmele din industrie fiind interesate să profite de creşterea generală a comenzilor şi a veniturilor pentru a investi în retehnologizarea software a sistemelor de management.

Potrivit Institutului Naţional de Statistică, cifra de afaceri din industrie a crescut cu 11,5% în perioada 1 ianuarie – 28 februarie 2014.

„Am înregistrat în primul trimestru al anului o creştere de 77% a contractelor pentru implementarea de aplicaţii software de gestiune a producţiei, cu companiile din industrie. Este cea mai mare creştere pe acest segment din ultimii cinci ani, ceea ce semnalează revirimentul industriei şi, evident, deschiderea companiilor din acest domeniu către retehnologizarea informatică”, a declarat Adrian Bodomoiu, Director General Wizrom Software, compania cu cel mai mare număr de clienţi ERP în România.

Compania a raportat cele mai multe cereri pentru soluţiile ERP şi de planificare a producţiei, planificarea și controlul operațiunilor de logistică (WMS), respectiv optimizarea livrărilor şi rutelor de transport (TMS).

„Obiectivul companiilor din industrie este eficientizarea operaţională prin îmbunătăţirea controlului producţiei, pentru a creşte rata de profitabilitate şi a controla mai bine costurile operaţionale. De asemenea, aplicaţiile software de la Wizrom contribuie la creşterea nivelului de calitate al produselor şi serviciilor oferite de clienţii noştri clienţilor lor”, a explicat Adrian Bodomoiu.

Printre clienţii Wizrom din sectorul industrial se numără grupuri industriale mari din domeniile producţiei de maşini industriale, ansamble şi subansamble metalice, piese auto, echipamente pentru industria energetică şi extractivă, industria electronică, mase plastice, lemn şi mobilă, respectiv al ingineriei şi proiectării.