Mersul Trenurilor 2021

Reduceri bilete de tren. Anunțul făcut de CFR

28.12.2019

Reduceri bilete de tren. CFR Călători informează persoanele care doresc să călătorească cu trenul că pot beneficia de reduceri, în weekend. Aceste reduceri sunt cuprinse între 15% și 56%. Conform companiei, cei interesați au la dispoziție următoarele oferte:

Reduceri bilete de tren.  Reduceri de weekend pe Valea Prahovei – între 31% şi 56%, astfel:

De vineri până duminică inclusiv, pentru trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei, pe rute între Sinaia – Brașov și retur.

Reducerile se aplică numai la tariful de transport integral și la tariful de copil, la vagon clasa a 2-a şi nu se cumulează cu alte discount-uri acordate.

Pentru perioada de weekend, tariful de rezervare a locului este opţional pentru toate tipurile de legitimaţii, dar la cumpărarea online acesta se achită automat.

Reduceri bilete de tren. Biletul de weekend – reduceri 15 – 35%:

Biletul de weekend este o legitimaţie de călătorie care se emite pentru o singură persoană, la acelaşi rang de tren – Regio, Interregio, la clasa 1 sau clasa a 2- a (vagon clasă sau cuşetă) – şi aceeaşi rută, pe distanţe de până la 1000 kilometri. Acest bilet nu dă dreptul la întreruperea călătoriei, iar reducerile nu se cumulează cu alte reduceri.

Nu este obligatorie procurarea tichetului de rezervare a locului la vagoanele de clasa 1 și a 2-a.

Pasagerii pot alege numărul de weekenduri dintr-o lună (2, 3 sau 4) și beneficiază de reduceri, astfel:

– 35% pentru 4 weekenduri;

– 25% pentru 3 weekenduri;

– 15% pentru 2 weekenduri.

Reduceri bilete de tren. Cartea VSD:

VSD este o legitimaţie de călătorie nominală, valabilă timp de o lună pe distanţe de până la 1000 km, care dă dreptul la efectuarea, în cursul fiecărui sfârşit de săptămână (începând cu ora 00:00 a zilei de vineri şi până la ora 12:00 a zilei de luni – sosire) din perioada de valabilitate, a câte unei călătorii dus-întors pe rute la alegerea călătorului, cu plecare din aceeasi stație de plecare. Călătorul poate alege stații de destinație diferite pentru fiecare weekend în parte. Reducerile aplicate în baza cărții VSD sunt de 50% la trenurile Regio și 35% la cele InterRegio, la clasa 1 și a 2-a.

Cartea VSD poate fi cumpărată de la orice staţie sau agenţie de voiaj CFR Călători din ţară.

Tariful tichetului de rezervare se achită integral, iar Cartea VSD nu dă dreptul la întreruperea călătoriei.

”Înainte de călătorie, recomandăm tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcălători.ro sau să se adreseze personalului nostru din stații”, a mai anunțat CFR.

Citește și Angajații români își doresc un program de lucru flexibil

 

 

Citiți și despre:

O părere la “Reduceri bilete de tren. Anunțul făcut de CFR

  1. Pingback: Provocari business 2020. De ce se tem investitorii? | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.