Reduceri de iarna 2019 AFI Cotroceni

Au început reducerile de iarnă la AFI Cotroceni!

21.01.2019

Reduceri de iarnă 2019 AFI Cotroceni. Centrul comercial a anunțat că a dat startul reducerilor masive. Cele mai multe branduri au, deja, discounturi de până la 70%. În această perioadă, cel mai mare mall din țara noastră te va ajuta să fii un Smart Shopper și să economisești ca la carte în timp ce faci cele mai bune achiziții pentru tine sau cei dragi.

Reduceri de iarnă 2019 AFI Cotroceni. Discounturi de 70-90%

”Vino în următoarea perioadă în AFI Cotroceni pentru că shopping-ul la reduceri este recompensat si vei avea parte și de numeroase surprize. Dacă vrei să începi anul cu o garderobă nouă, urmărești de mult timp ACEL outfit și l-ai așteptat redus, vrei să dai un aer proaspăt casei tale ori cauți o gamă nouă de cosmetice, acum este momentul să acționezi și să te bucuri de cele mai tari deal-uri. Discounturile ajung și la 70-90%”, a anunțat centrul comercial.

Reduceri de iarnă 2019 AFI Cotroceni. Premii pentru clienți

Cei care fac cumpărături au șansa să se întâlnescă cu reprezentanții mall-ului care îi pot premia cu  AFI Gift Carduri.

”Este momentul să alegi să fii pe primul plan. Dacă de sărbători în centrul atenției au fost cei dragi și i-ai surprins cu cele mai frumoase cadouri, lunile acestea AFI Cotroceni te invită să profiți de perioada reducerilor, pentru că vei avea ocazia să descoperi cele mai bune deal-uri și surprize. Au început reducerile la haine, bijuterii, cosmetice, parfumuri, cărți, decorațiuni, echipamente pentru sporturile de iarnă, servicii de beauty și îngrijire, dar nu numai. Am pregătit multe lucruri atractive și pline de neașteptat pentru cei care aleg să facă #EXTRASHOPPING în cel mai mare mall din România”, a declarat Andra Grigorescu, Marketing Manager AFI Cotroceni.

Reduceri de iarnă 2019 AFI Cotroceni. Calculatorul de economii

În mall-ul AFI Cotroceni ai șansa să întâlnești și ”calculatorul de economii”. Este vorba de mascota care va calcula câți bani ai economisit și te va premia în funcție de câți bani ai economisit.

Informații despre reduceri și suprizele pregătite pot fi accesate pe site-ul AFI Cotroceni și pagina de Facebook.

Reduceri de iarnă 2019 AFI Cotroceni. Zeci de branduri și magazine

Deschis în anul 2009, AFI Cotroceni este cel mai mare mall din România. Centrul deține o suprafață comercială închiriabilă de peste 90.000 mp.

AFI Cotroceni pune la dispoziția clienților zeci de branduri de fashion & accesorii, electronice sau home & deco, dar și o zonă generoasă de entertainment, care cuprinde numeroase oportunități de petrecere a timpului liber.

Citește și Gripă 2019. A început sezonul gripal! Avertismentul specialiștilor

 

 

 

Citiți și despre:

O părere la “Au început reducerile de iarnă la AFI Cotroceni!

  1. Pingback: ROMGAZ anunta planurile de viitor | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.