Stiri: Retail

Reduceri electrocasnice Auchan

Reduceri electrocasnice Auchan: Retailerul lansează o campanie de buy-back

15.04.2021

Reduceri electrocasnice Auchan. Până pe 15 mai, hipermarketurile Auchan din 15 orașe organizează un program propriu de buy-back pentru produse electrocasnice. Astfel, clienții pot aduce în cele 27 de hipermarketuri Auchan participante articole electrocasnice vechi, cu circuitul electric complet, la schimb aceștia primind o reducere de 120 lei din prețul de vânzare al unui produs electrocasnic nou cumpărat din magazinele respective.

Reduceri electrocasnice Auchan. Ce produse sunt la ofertă?

Produsele electrocasnice vechi care pot fi colectate în hipermarketurile Auchan sunt: lăzi frigorifice, congelatoare, mașini de spălat, mașini de spălat vase, combine frigorifice, frigidere cu două uși și side-by-side, precum și aparate de aer condiționat (unitatea interioară și cea exterioară, alături de motor).

Pentru a fi eligibile pentru colectare și reciclare, este necesar ca produsele să conțină motorul și carcasa, iar în cazul mașinilor de spălat inclusiv cuva și tamburul.

Reduceri electrocasnice Auchan. Reduceri de 120 de lei

În schimbul produselor vechi aduse, clienții își vor putea achiziționa un articol nou din raionul de electrocasnice, beneficiind de o reducere de 120 lei la următoarele produse:

• Ladă frigorifică
• Congelator
• Mașină de spălat
• Mașină de spălat vase
• Mașină de spălat rufe cu uscător
• Combină frigorifică
• Frigider cu două uși și side-by-side
• Aparate de aer condiționat

Reciclarea deşeurilor

Campania reprezintă o inițiativă lansată de Auchan împreună cu reciclatori din domeniu și se derulează în 27 de hipermarketuri ale retailerului (cu excepția magazinelor Auchan Iași, Crângași, Galați, Ploiești, Cotroceni, Brașov Vest care nu dispun de electrocasnice mari), în limita stocurilor disponibile.

Prin acest program, Auchan își propune să crească nivelul de conștientizare în rândul clienților săi cu privire la reciclarea deșeurilor provenite de la echipamentele electrice și electrocasnice. În același timp, Auchan își dorește mobilizarea clienților în mișcarea de înlocuire a vechilor aparate electrocasnice, adesea mari consumatoare de energie și mai puțin performante, cu cele moderne, confortabile în utilizare și eficiente din punct de vedere energetic, oferindu-le totodată soluții practice pentru degajarea aparatelor vechi din gospodărie.

Citeşte şi Programul O nouă viață by Auchan se extinde. Anunţul făcut de retailer