Reduceri la evoMAG de Paşte

05.04.2018

Retailerul evoMAG anunţă discount-uri de până la 70% la nu mai puţin de 5.000 de produse din aproape toate categoriile existente în site. Clienţii care vor plasa comenzile până joi, 5 aprilie, vor primi produsele înainte de Paşte.

„Ofertele de reduceri disponibile în acest moment pe evoMAG.ro fac parte din campania de discount-uri de Paşte, cel mai mare eveniment de reducei al primăverii. Ne așteptăm ca vânzările pe durata campaniei să aducă un plus de 30%, faţă de o perioadă obişnuită”, spune Mihai Pătraşcu, CEO evoMAG.

Astfel, clienţii retailerului vor putea cumpăra televizoare cu preţuri începând de la 329 de lei, componente PC cu reduceri de până la 38%, laptopuri de gaming Asus mai ieftine cu 16%, produse de îngrijire personală cu preţuri reduse până la 50%, sau produse dedicate activităţilor sportive, din categoria Sport & Fitness, mai ieftine cu 53%.

O reducere importantă – de 32% – este oferită la achiziția de smartphone-uri Samsung Galaxy A5, la prețul redus de 1.249 de lei.

O categorie de produse care va avea reduceri este reprezentată de anvelopele pentru sezonul de vară. Clienţii vor putea, prin urmare, cumpăra astfel anvelope mai ieftine cu până la 27%.

 

 

 

Citiți și despre: