Stiri: Logistica

Curse noi RyanAir Sibiu

Reduceri Ryanair: Bilete de avion la preţuri foarte mici

31.08.2018

Compania aeriană Ryanair anunţă o nouă promoţie. Mega Promoția de weekend vine cu bilete de avion la prețuri reduse. Astfel, cei care vor să plece într-un city break sau în vacanţă, pot rezerva bilete de avion cu preţuri reduse pentru zborurile dus-întors din întreaga rețea europeană.

Reducerile ajung şi până la 30 de euro şi le permit clienţilor Ryanair să-și rezerve vacanțe de toamnă sau de iarnă la cele mai atractive tarife.

Reduceri Ryanair: De unde poţi cumpăra bilete de avion?

Reducerile de preţuri oferite de Ryanair se aplică pentru călătoriile din perioada septembrie – ianuarie. Biletele de avion la tarife reduse se pot găsi doar pe site-ul Ryanair.com.

Promoţia este valabilă până luni, 3 septembrie, la miezul nopţii.

“În acest weekend am tăiat tarifele cu până la 30€ pentru zborurile dus-întors din întreaga rețea europeană pentru călătorii în septembrie – ianuarie, așa că nu a fost vreodată un timp mai bun pentru a vă rezerva o vacanță de toamnă sau o escapadă de iarnă. Această ofertă extraordinară se va încheia la miezul nopții, Luni, și invităm clienții să acceseze rapid www.ryanair.com pentru rezervări”, a afirmat Robin Kiely, Ryanair.

Reduceri Ryanair: 1000 de zboruri întârziate în iulie 2018

Ryanair a anunţat pe 2 august, raportul de trafic al companiei. Astfel, în iulie 2018, traficul aerian a crescut cu 4%, la 13.1 milioane de clienți.

Traficul anual general până în iulie 2018 a avansat cu 7% la 133.5 milioane de clienți.

Însă, tot în iulie 2018, grevele controlorilor de trafic aerian, vremea rea și grevele piloților și însoțitorilor de zbor au determinat anularea a peste 1.000 de zboruri. În aceeaşi perioadă din 2017, au existat doar 23 de anulări ale zborurilor Ryanair.

Tot în perioada analizată, gradul de ocupare al aeronavelor Ryanair s-a situat la 97%, fiind susținut de tarifele reduse.

Citeşte şi Promotii Air France KLM: Cele mai ieftine bilete de avion