https://www.stirilekanald.ro/imunitate-coronavirus-teste-20090674

Reduceri vacanțe 2019: Turcia, Grecia, Bulgaria și România

09.08.2019

Reduceri vacanțe 2019 Turcia, Grecia, Bulgaria și România. Vara reprezintă una dintre cele mai potrivite perioade din an pentru a merge în concediu, dar și pentru cumpărarea unei vacanțe. Cei care încă nu și-au planificat o vacanță sau își doresc să plece într-o nouă călătorie într-o destinație de top, pot alege dintr-o multitudine de oferte și promoții.

Reduceri vacanțe 2019 Turcia, Grecia, Bulgaria și România. Vacanțe de toamnă

Astfel, agenția de turism Hello Holidays anunță că a dat startul marilor reduceri la vacanțele de vară și început de toamnă în Turcia, Grecia, Bulgaria, România și nu numai.

În perioada aceasta, agenția de turism a lansat pe piață o serie de oferte cu discount pentru sejururile în cele mai populare destinații ale românilor.

Reduceri vacanțe 2019 Turcia, Grecia, Bulgaria și România. Cazare și transport

Aceștia pot alege din sute de oferte vacanțe în Turcia, Grecia, Bulgaria, precum și din seria de circuite din România și alte țări din Europa, la prețuri atractive, în deplină siguranță și confort. Pe lângă serviciile de cazare exclusiviste, Hello Holidays oferă și servicii de transport de înaltă calitate, datorită autocarelor noi, recent cumpărate iar cele mai multe oferte au 50% discount.

Reduceri vacanțe 2019 Turcia, Grecia, Bulgaria și România. Cele mai apreciate destinații

Turcia, Grecia și Bulgaria rămân cele mai apreciate și dorite destinații de vacanță ale românilor, acestea fiind urmate de România. Cele mai alese stațiuni din Turcia sunt, fără îndoială, Kusadasi și Marmaris.

Halkidiki, Pelion, Riviera Olimpului și Thassos sunt destinațiile preferate ale Greciei, Insula Samothraki începând ușor să trezească interesul. Privind vacanțele în Bulgaria, cele mai populare stațiuni sunt Nisipurile de Aur, Sunny Beach, Nessebar și Albena, iar pentru vacanțele în România, cele mai căutate stațiuni sunt cele de litoral și cele balneo precum Covasna, Gura Humorului, Băile Govora sau Călimănești Căciulata.

Reduceri vacanțe 2019 Turcia, Grecia, Bulgaria și România. Prețuri

„Tarifele la sejururile de 7 nopți în Grecia organizate de echipa noastră pornesc de la 99 euro, de persoană. Sejururile de 7 nopți în Turcia, cu transport autocar inclus, pornesc de la 125 euro, de persoană, iar sejururile pe litoralul românesc pornesc de la 84 lei, de persoană pentru trei nopți de cazare. Pe lângă acestea, pe site-ul Hello Holidays avem oferte speciale precum „Plătești 1 și merg 2” la transportul spre Kusadasi sau Marmaris, sau o vacanță gratuită la achiziționarea oricărui sejur în Halkidiki, Riviera Olimpului, Insula Thassos sau Insula Evia”, spune Mădălina Balaiban, fondatoarea agenției Hello Holidays.

Prețurile circuitelor Hello Holidays cu autocarul în România pornesc de la 158 lei, iar în Bulgaria de la 198 lei. Un circuit în Istanbul pornește de la 278 euro / cameră, pentru 5 nopți de cazare, iar în Macedonia 234€/camera/3 nopți de cazare.

”Un circuit în Viena cu autocarul este 450€/cameră/ 4 nopți de cazare, cu mic dejun, iar opt zile în Cehia ajung la 638€/cameră, cu tot cu mic dejun și transport autocar inclus. Iar lista continuă cu multe alte destinații, care pot fi găsite ușor pe www.helloholidays.ro”, mai spune Mădălina Balaiban, fondatoarea agenției Hello Holidays.

Reduceri vacanțe 2019 Turcia, Grecia, Bulgaria și România. Un concediu gratuit

Așadar, agenția de turism Hello Holidays propune turiștilor mai multe tipuri de reduceri. Cea mai mare o reprezintă vacanța gratuită oferită la achiziționarea oricărui sejur în:

  • Halkidiki
  • Riviera Olimpului
  • Insula Thassos
  • Insula Evia

Circuitele Hello Holidays 2019 oferă excursii opționale gratuite sau cu 50% reducere, turiștii beneficiind de un avantaj de 101 euro. Unul dintre cele mai căutate și cu cel mai bun discount este circuitul Scandinavia – Ţările Baltice – Germania, de 16 zile, cu autocarul.

„Putem spune că aceasta este cea mai importantă și cea mai fructuoasă perioadă de achiziționare a unei vacanțe pentru clienți. Suntem în plină campanie de reduceri Last Minute, ceea ce înseamnă că am atins nivelul maxim de discount. Așadar, pentru vacanțe cât mai ieftine, este bine să îți rezervi locul imediat ce vezi oferta. Toate sunt limitate. De asemenea, turiștii pot cumpăra orice vacanță în România, fie ea sejur sau circuit și cu vouchere de vacanță”, spune Mădălina Balaiban.

Reduceri vacanțe 2019 Turcia, Grecia, Bulgaria și România. Destinații noi

Anul acesta, agenția de turism Hello Holidays a introdus în ofertele pentru vacanțe și destinații noi, precum:

  • Maronia
  • Tolo
  • Alexandroupolis
  • insula Samothraki

„Patru minuni ale Greciei, unde întâlnești, în sfârșit, tradiționalismul pur pe care turiștii noștri îl caută an de an. Aceste destinații sunt de vizitat anul acesta, când abia și-au deschis porțile către lumea turismului”, adaugă Mădălina Balaiban.

Citește și Samsung Galaxy Note10 și Samsung Galaxy Note10+. Ce prețuri au telefoanele la Vodafone?

 

 

 

Citiți și despre: