Stiri: Logistica

Curse noi Wizz Air

Reduceri Wizz Air 2021: Anunţul făcut de companie

04.03.2021

Reduceri Wizz Air 2021. Compania aeriană a anunțat pentru astăzi și mâine reduceri de 20% la zboruri selectate și o reducere cu 20% a tarifului serviciului WIZZ Flex. Promoția este valabilă pentru toți clienții. Călătoriile pot avea loc între 1 aprilie și 31 octombrie 2021. Acest lucru înseamnă că doritorii își pot planifica vacanța de vară. Rezervările se pot efectua pe wizzair.com sau prin aplicația de mobil WIZZ.

Reduceri Wizz Air 2021. Măsuri de protecţie

Wizz Air le recomandă pasagerilor să adauge WIZZ Flex la rezervare, ca măsură suplimentară de protecție. Astfel, pasagerii își pot anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și pot recupera 100% din tariful achitat inițial imediat, sub formă de credit, și pot schimba datele sau chiar rutele de oricâte ori doresc.

Wizz Air este compania aeriană cu cea mai rapidă creștere și cea mai ecologică din Europa și operează o flotă de 136 de aeronave Airbus A320 și A321. O echipă de profesionişti în aviaţie asigură servicii superioare şi tarife foarte scăzute, ceea ce face ca Wizz Air să fie alegerea preferată a 40 de milioane de pasageri în anul financiar F20, care s-a încheiat pe 31 martie 2020. Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ.

Compania aeriană a anului

Compania a fost numită recent una dintre cele mai sigure zece companii aeriene din lume de către airlineratings.com, singura agenție mondială de siguranță și rating de produse, iar în 2020 – „Compania aeriană a anului” de către Air Transport Awards, cele mai dorite premii internaționale pe care le pot primii profesioniștii sau companiile, premii ce recunosc persoanele și companiile care s-au remarcat prin rezultate extraordinare, inovații și servicii superioare.

Citeşte şi Angajări România 2021. Topul celor mai căutate companii