Stiri: Logistica

Recomandări Wizz Air: Ce trebuie să faci pentru a călătorii fără probleme în perioada sărbătorilor de iarnă

Wizz Air anunță reduceri de 25%

31.10.2023

Reduceri Wizz Air 2023. Compania a anunțat o reducere de 25% la zboruri selectate din rețeaua sa. Biletele sunt disponibile doar astăzi și mâine, între 31 octombrie și 1 noiembrie 2023, pentru clienții WIZZ care doresc să călătorească înainte de 15 ianuarie 2024.

Wizz Air oferă o gamă largă de rute la prețuri reduse către cele mai atractive destinații din Europa. Biletele sunt disponibile pentru rezervare online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil. Descoperă noi destinații pentru un city-break de neuitat, o vacanță de iarnă minunată sau vizitează-ți prietenii și familia cu ocazia sărbătorilor, la zborurile la prețuri reduse și sustenabile ale companiei aeriene.

Reduceri Wizz Air 2023. Opțiunea unui Partener de călătorie flexibil

Pentru mai mult confort, Wizz Air oferă opțiunea unui Partener de călătorie flexibil. Acest serviciu îți oferă posibilitatea de a crea o nouă rezervare, fără a fi nevoie să adaugi toate numele pasagerilor în momentul rezervării, ceea ce îți permite planificarea mai ușoară a călătoriei, printr-o experiență mai flexibilă.

Detaliile ofertei

Această promoție este valabilă de pe 31 octombrie 2023, de la 00:00, până pe 1 noiembrie, la 23:59 CEST („Perioada promoțională”). Reducerea de până la 25% se aplică tarifelor, dar nu include taxa de administrare.

Reducerea de până la 25% se aplică zborurilor selectate, disponibile pe site-ul web wizzair.com și în aplicația WIZZ pentru mobil în Perioada promoțională.

Perioada de călătorie este limitată, fiind necesar să efectuați călătoriile până pe 15 ianuarie 2024. Promoția este valabilă doar pentru rezervările efectuate pe site-ul web wizzair.com sau prin intermediul aplicației WIZZ pentru mobil.

Promoția nu este valabilă pentru rezervările de grup.

Citește și Zboruri Wizz Air din Cluj-Napoca. Compania aeriană anunță noi curse