Stiri: Logistica

Zboruri Ucraina Wizz Air.

Reduceri Wizz Air. Anunţul făcut de companie

19.05.2020

Reduceri Wizz Air. Compania aeriană anunţă o reducere de 16% la tarifele biletelor pentru orice zbor rezervat în cursul zilei de astăzi, 19 mai 2020, cu o perioadă nelimitată de călătorie. Wizz Air sărbătoreşte cea de-a 16-a aniversare de la primul său zbor efectuat în data de 19 mai 2004, de la Katowice la Londra Luton. De atunci, Wizz Air a câştigat încrederea şi loialitatea a 240 de milioane de pasageri şi şi-a crescut rapid flota la 121 de avioane Airbus. Aceasta este cea mai tânără flotă din Europa, cu o medie de 5,4 ani şi include cea mai eficientă aeronavă cu un singur culoar din lume, A321neo, un reper tehnologic, ce se asigură că Wizz Air este cea mai verde alegere în materie de călătorii aeriene.

Reduceri Wizz Air. Vânzare fulger pentru WIZZ Flex

Pe lângă reducerea de 16%, Wizz Air a lansat o vânzare fulger pentru WIZZ Flex.

Astfel, pentru doar un euro pasagerii pot achiziţiona Wizz Flex odată cu rezervarea şi au opţiunea de a anula zborul cu până la trei ore înainte de plecare fără nicio taxă de anulare şi să obţină 100% din tariful iniţial rambursat imediat sub formă de credit de companie.

Reducerea de 16% se aplică tarifelor, inclusiv taxelor obligatorii, cu excepţia taxelor de administrare, pe data de 19 mai 2020, între orele 00:00 şi 23:59 CET, pentru toate zborurile Wizz.

Preţurile reduse se aplică numai rezervărilor făcute pe wizzair.com sau în aplicaţia mobilă WIZZ.

Reduceri Wizz Air. Măsuri de prevenire a coronavirusului

Compania aeriană mai precizează că a implementat măsuri îmbunătăţite de sănătate şi igienă pentru a proteja pasagerii şi echipajul. În timp ce filtrele HEPA ale tuturor aeronavelor Wizz Air filtrează deja 99,7% din virusurile şi bacteriile din aer, Wizz Air a introdus protocoale pentru a sprijini distanţarea fizică. Astfel, compania asigură un mediu foarte curat la bord . În plus, se reduce orice interacţiune umană neesenţială şi contact fizic.

Ce spune conducerea companiei?

„A 16-a aniversare a noastră este o sărbătoare a creşterii rapide pe care Wizz Air a obţinut-o încă de la primul zbor. Cu toate că această etapă vine într-un moment extrem de provocator pentru industria aviaţiei în general, factorii cheie din spatele succesului WIZZ până în prezent continuă să ne deosebească de concurenţii noştri, în calitate de lider în materie de costuri scăzute şi de compania aeriană cu cea mai rapidă creştere din Europa. Ne simţim încrezători în ceea ce priveşte viitorul zborului, în timp ce începem să reconstruim infrastructura aeriană, suntem deschizători de drum cu noi măsuri de sănătate şi stimulăm cererea cu tarifele noastre ultra-scăzute”, a declarat József Váradi, CEO al grupului Wizz Air.

Citeşte şi Câte contracte de muncă sunt suspendate, la ora actuală, în România?Datele publicate de Ministerul Muncii