Stiri: IT&C

Regatta IT, o competiție de sailing pentru companiile de tehnologie

13.07.2017

În perioada 16-17 septembrie va avea loc cea de-a doua ediția a competiției de sailing – Regatta IT – destinată companiilor de tehnologie. Competiția este un proiect marca Softlead, organizată la Limanu.

Regatta IT este un proiect special, gândit de Softlead, cu rol în creșterea oportunităților de generare de lead-uri și de socializare între companiile de tehnologie, într-un mediu informal, dar cu un nivel crescut de competiție și de adrenalină pentru echipajele înscrise.

„Industriile tehnologice scot la iveală oameni dinamici, activi, implicați, coechipieri și lideri pe care vrei să îi cunoști în situații relaxate, așa cum ar fi o ieșire pe mare. De aceea, pentru al doilea an consecutiv, am decis să ducem povestea Regattei IT mai departe, cu mai mulți participanți înscriși, dar și cu un val de branduri care susțin performanța și competiția unuia dintre cele mai dinamice industrii din România”, Alexandra Roată, Softlead.

Evenimentul va avea loc în port Limanu, reunind timp de 2 zile, manageri, programatori, oameni de resurse umane sau de comunicare din companii IT. Astfel, week-end-ul va fi dedicat ieșirilor pe mare, arbitrate de profesioniști în navigație, fiind premiate echipajele de pe velierele cu cele mai bune performanțe în sailing, dar și cele care se vor face remarcate prin aptitudini speciale.

Participanții pot fi pasionați de sailing sau la prima interacțiune cu timona, regata fiind un prilej excelent de a pune în valoare sau de a consolida membri echipei de developeri, mixul resurselor umane din toate departamentele, precum și capacitatea de a coordona o echipă într-un mediu dedicat competiției pe mare. Echipele pot fi formate din 3 până la 10 persoane, companiile fiind încurajate să creeze un echipaj complet pe durata celor 2 zile de concurs. Acestea vor beneficia de o instruire inițială și de atenta monitorizare a unui skipper profesionist, ce va fi prezent la cârma velierului pe toată perioada competiției.