RE/MAX Freedom Group are un nou Partener

04.04.2018

Dana Gate se alatură lui Octavian Bădescu ca Partener în RE/MAX Freedom Group. Ea a evoluat în ultimii 10 ani în cadrul Sameday Courier, de la Key Account la Client Happiness Manager, în ultimii ani având funcția de Director Comercial.

Dana Gate și-a încheiat activitatea în Sameday la finele lunii martie pentru a se implica în cadrul companiei de consultanță imobiliară ce activează sub brand-ul RE/MAX Freedom Group, franciză a liderului mondial din domeniu – RE/MAX, ca broker și partener.
Prin urmare, ea se va alătura lui Octavian Bădescu – fost acționar majoritar al Sameday Courier, societate achiziționată de către eMAG în 2017.

„Principalul motiv pentru care am luat decizia de a mă alătura acestui proiect a fost trecerea firească în zona de antreprenoriat, ca pas în evoluția mea profesională. Faptul că beneficiez de o experiență semnificativă în vânzări în sectorul serviciilor, colaborarea cu Octavian desfășurată pe mai mulți ani, cât și faptul că domeniul consultanței imobiliare mi se pare deosebit de provocator, au contribuit semnificativ la decizie. De asemenea, am avut în vedere și faptul că RE/MAX este compania nr. 1 în lume în acest domeniu, iar Freedom Group ca franciză are o strategie ambițioasă pe termen lung”, a declarat Dana Gate.

Conform ei, la ora actuală, pe piața imobiliară locală există un potențial semnificativ, mai ales dacă ținem cont de caracteristicile pieței, de nevoile existente privind un serviciu de calitate și de peisajul concurențial și economic actual.

„Pe o piață atât de efervescentă cum este cea de real-estate se simte acut nevoia, atât din partea vânzătorilor, cât și a cumpărătorilor, de servicii de consultanță imobiliară de calitate. Experiența acumulată în curierat din poziția de Client Happiness Manager poate fi exploatată și în zona serviciilor de consultanță imobiliară. Nevoia de a transmite clientului mai mult decât simplul „customer care” există și în această piață, poate chiar mai mult decât în alte domenii. Consider că relația cu RE/MAX Freedom Group va adăuga valoare atât companiei în ansamblu, cât și mie la nivel individual” a mai adăugat Dana Gate.

De asemenea, ea mai spune că piața imobiliară locală se va educa din ce în ce mai mult, iar agenții imobiliari se vor profesionaliza în așa măsură încât vor fi văzuți de către clienți precum consultanți profesioniști în domeniu, nu doar de persoane care intermediază o tranzacție.

„Planul meu ca antreprenor este să contribui la creșterea business-ului RE/MAX Freedom Group, un brand care prețuiește libertatea, una dintre aspirațiile cele mai înalte ale fiecărui om, dar cu precădere a celor din mediul antreprenorial. Lucrul în echipa noastră oferă oportunitatea de dezvoltare independentă, beneficiind în același timp de know-how-ul unui brand internațional și de mindset-ul antreprenorial particular. Creșterea unei companii de la înființare către maturitate, de la decolare până altitudinea de croazieră, necesită resurse deosebite din toate punctele de vedere. Implicarea Danei în acest proiect are menirea de a face drumul mai lin și mai ușor de parcurs, chiar dacă nu neapărat mai scurt. Eu cred cu tărie în parteneriate și apreciez partenerii cărora nu le este teamă de provocări”, a declarat Octavian Bădescu.

 

 

 

Citiți și despre: