birouri RE/MAX Romania

RE/MAX România deschide trei noi birouri. Unde sunt acestea amplasate?

30.07.2018

RE/MAX România a anunţat extinderea rețelei din ţara noastră cu încă trei birouri, două dintre acestea reprezentând inițiative ale agenților, care și-au propus să treacă la următorul nivel. Este vorba de RE/MAX Infinity din Cluj, RE/MAX Choice din Timișoara și RE/MAX Team din București.

RE/MAX Infinity este situată pe una dintre arterele cele mai circulate din Cluj-Napoca și este operațional din luna iulie, fiind deținută de Cristina Ciobanu și Arpad Farkas, foști agenți RE/MAX.

„Având în vedere faptul că suntem în rețeaua RE/MAX de câțiva ani, cunoaștem foarte bine sistemul și avatajele acestuia: brandul, Academia RE/MAX dedicată agenților noi, posibilitatea de colaborare între agenții din rețea datorită platformei de lucru foarte eficiente. Așteptările noastre de la acest parteneriat sunt legate exclusiv de promovarea brandului, deoarece întreaga muncă va fi a noastră, iar rezultatele depind în totalitate de aceasta”, a declarat Cristina Ciobanu, Broker/Owner RE/MAX Infinity.

Tot de către doi agenți – Greția Dab și Andreea Parti – a fost deschis și biroul RE/MAX Choice, din centrul Timișoarei, care va deveni operațional din luna august, la ora actuală aflându-se în etapa de recrutare de agenți.

„Am ales să ne asociem cu RE/MAX atât datorită perspectivelor pe care le oferă pe plan profesional, cât și pentru numeroasele avantaje oferite de brand: credibilitate și experiență, traininguri de specialitate, suport juridic, programul CRM foarte eficient, platforma online intuitivă, suportul pentru generarea de leaduri și, nu în ultimul rând, pentru cultura organizațională a companiei, care reprezintă o forță din perspectiva tranzacționărilor, colaborărilor și a cotei de piață”, a declarat Andreea Parti, Broker/Owner RE/MAX Choice.

RE/MAX Team a devenit operațional de la 1 iulie, aparținându-i lui Cristian Angheloiu, care a intrat franciza RE/MAX împreună cu o echipă de opt profesioniști proveniți din Espaco Investment, o agenție imobiliară din Capitală.

„Am ales RE/MAX deoarece împărtășim principii și valori comune atât în metodologia de lucru, cât și în ceea ce privește viziunea despre expansiune. De la acest parteneriat ne așteptăm deopotriva la dezvoltarea companiei și a fiecărui membru al echipei la nivel individual și la o abordare unitară, care să se reflecte în servicii de calitate oferite clienților”, a declarat Cristian Angheloiu, Broker/Owner RE/MAX Team.

În urma acestor inaugurări, numărul birourilor RE/MAX din ţara noastră a ajuns la 31 de unități, până la finele anului compania propunându-și să ajungă la un total de 40 de birouri în țară.

 

 

 

Citiți și despre:

  • RE/MAX își extinde rețeaua din RomâniaRE/MAX își extinde rețeaua din România RE/MAX România a anunţat extinderea rețelei din ţara noastră, ajungând astfel la 25 de birouri. Cele mai recente francize din portofoliul companiei sunt RE/MAX Home Connection, RE/MAX Magnum din București și […]
  • Evenimentul România Durabilă – AgriBusiness are loc pe 7 noiembrieEvenimentul România Durabilă – AgriBusiness are loc pe 7 noiembrie Marţi 7 noiembrie, începând cu ora 8.30, are loc evenimentul România Durabilă - AgriBusiness "Contribuţia agriculturii la viitorul model economic românesc", în cadrul Academiei de Studii Economice - Aula […]
  • România are doar un agent imobiliar la 2.500 de locuitoriRomânia are doar un agent imobiliar la 2.500 de locuitori Cu toate că în ultimii 3-4 ani a crescut semnificativ numărul de agenți imobiliari, numărul acestora este încă insuficient, conform RE/MAX România. La ora actuală, pe piața autohtonă activează aproximativ […]
  • Piaţa imobiliară începe să îşi revinăPiaţa imobiliară începe să îşi revină Primele şase luni ale anului au adus un suflu proaspăt pe piața imobiliară din ţara noastră, observându-se o revenire a vânzărilor de imobile aflate încă în faza de proiect, conform unui analize RE/MAX […]
  • RE/MAX deschide trei noi agenţii în RomâniaRE/MAX deschide trei noi agenţii în România Agenţii RE/MAX România. Compania îşi extinde reţeaua locală cu încă trei unităţi. Acestea sunt situate în Piteşti, Bacău şi Bucureşti. Două dintre acestea s-au lansat pe pieţe cu potenţial de creştere pentru […]