Renault Kadjar 2018

Renault Kadjar 2018: Imagini cu noul model. Când ajunge în România?

12.09.2018

Renault Kadjar 2018: Renault prezintă noul Kadjar în cadrul Salonului Auto de la Paris. Având un design exterior regândit, Kadjar pune accent pe liniile fluide şi moderne ale modelului. De asemenea, interiorul maşinii este mai rafinat, având materiale de calitate superioară.

De asemenea, Renault Kadjar 2018 are o nouă gamă de motorizări Renault. Acestea oferă mai multă performanţă şi îmbunătăţeşte consumul.

Când ajunge în România Noul Renault Kadjar 2018?

Noul Renault Kadjar 2018 ajunge şi în ţara noastră în prima parte a anului 2019.

Noul SUV Renault vine în două versiuni: 4×2 sau 4×4.

„Din 2015, Kadjar s-a remarcat în segmentul SUV-urilor compacte, cu ajutorul design-ului fluid, calităților dinamice și confortului său. Încă de la început, modelul a beneficiat de experiența partenerului Nissan în ceea ce privește eficiența tracțiunii integrale”, a explicat producătorul auto.

Renault Kadjar 2018

Păstrând liniile de SUV, noul Kadjar face progrese sub toate aspectele. Noua maşină este prezentată astăzi la Salonul Auto de la Paris.

Identitatea vizuală a noului Renault Kadjar 2018

Adoptarea blocurilor optice LED reprezintă o noutate importantă a noului model. De asemenea, noul Kadjar deţine semnalizatoare, stopuri şi lumini de ceaţă cu tehnologia Pure Vision LED.

Pentru a spori atractivitatea modelului, Renault a decis să retuşeze partea frontală a modelului, precum şi spatele maşinii.

Renault Kadjar 2018

În plus, clienţii pot opta pentru trei culori inedite. Este vorba de „Vert Oural”, „Iron Blue” și „Gray Highland „.

Cu ce motorizări vine noul Renault Kadjar 2018?

Noul SUV deţine cea mai recentă generație de motoare Renault. Modelul este disponibil atât în varianta benzină, cât și diesel.

Motorizarea integrează cele mai noi tehnologii de depoluare, astfel încât să respecte standardele de mediu în vigoare.

Motorizări disponibile pentru noul Renault Kadjar 2018: Benzină – 1.3 TCe FAP ultramodern şi Diesel – Blue dCi 115 cu 5 CP sau Blue dCi 150 cu 20 CP.

Renault Kadjar 2018

Citeşte şi Din ce în ce mai multe maşini pe străzi. Câte autoturisme sunt înmatriculate în România?

 

 

 

Citiți și despre: