RENEXPO®, reprogramat pentru perioada 17-18 noiembrie

10.11.2015

Evenimentul RENEXPO®, care trebuie să aibă loc în perioada 18-20 noiembrie, a fost reprogramat pentru 17-18 noiembrie, în condiţiile în care Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a anunţat conducerea Sălii Palatului că nu permite organizarea evenimentului la Sala Palatului, conform noilor măsuri de protecție împotriva incendiilor impuse ca urmare a tragicului incendiu care a avut loc la Clubul Colectiv din Bucureşti.

Sala Palatului a oferit două noi perioade pentru organizarea RENEXPO®, când niciun alt eveniment nu va avea loc în paralel.

Organizatorii, împreună cu expozanții și partenerii la conferință, au decis să schimbe data de desfășurare a RENEXPO® pentru17-18 noiembrie 2015 și să reducă târgul de la 3 la 2 zile.

„Sunt sigură că vom face față acestei situații și vom oferi o platformă extraordinară tuturor celor care doresc să contribuie la dezvoltarea sectorului de afaceri pe energie regenerabilă și eficiență energetică din România”, spune Gabriela Bujeniță, manager de proiect RENEXPO® South-East Europe.