Stiri: Retail

Reserved deschide un magazin în Timişoara

26.08.2016

Reserved a deschis primul său magazin din Timișoara, în cadrul celui mai nou și modern centru comercial din vestul țării, Shopping City Timișoara. Astfel, mall-ul a venit în întâmpinarea iubitorilor de fashion din vestul țării cu încă un brand de renume internațional, care să ofere o nouă și remarcabilă experiență de shopping.

Cu ocazia deschiderii, vizitatorii s-au putut bucura în ziua lansării de o reducere de 20% la toate aticolele.

“Ne dorim să îmbunătățim constant experiența de shopping a clienților noștri. Astfel, deschiderea magazinului Reserved este doar una dntre noutățile acestui an. Continuăm să menținem Shopping City Timișoara la cele mai înalte standarde, prin consolidarea continuă a mixului de magazine cu branduri de renume internațional.”, spune Sebastian Mahu, Asset Manager al NEPI.

În plus, prezența retailerului oferă clienților o revitalizare a experienței de shopping, prin intermediul consultanților de stil Reserved. Echipa ce îi va întâmpina pe cei care intră în universul Reserved a fost special antrenată de stiliștii Roxana Voloșeniuc – R&D Project și Domnica Mărgescu – ELLE România, pentru a le putea oferi acestora cele mai bune sfaturi legate de stil și de cum să-ți creezi sau completezi într-un mod cât mai cool, creativ și versatil garderoba.

Odată cu inaugurarea noului magazin din Shopping City Timișoara, brandul a ajuns la un total de 10 unități deschise în România, urmând ca, în perioada următoare, numărul acestora să ajungă la 12.

Lanțul de magazine Reserved mai este prezent, pe lângă România, în alte 9 țări din Europa. Magazinul Reserved se adaugă celorlalte branduri aflate în portofoliul LPP din Shopping City Timișoara, House, Cropp și Sinsay.