Stiri: Retail

Restaurant Auchan "La Masa"

S-a deschis primul restaurant Auchan “La Masă”. Unde este situată unitatea?

14.05.2021

Restaurant Auchan “La Masă”. Auchan Retail România a inaugurat primul restaurant „La Masă” din București. Acesta se află în incinta centrului comercial Bucur Obor, una dintre destinațiile emblematice ale Capitalei. Având o suprafață la interior de 280 mp., restaurantul, un concept propriu al retailerului, este gestionat de o echipă formată din 30 de angajați. Unitatea dispune de o capacitate de peste 160 de locuri, oferind clienților o gamă variată de peste 150 de preparate tradiționale și fast food pentru mic dejun, prânz și cină, la cel mai bun raport calitate-preț.

Restaurant Auchan “La Masă”. Zone de servire

Situat în incinta centrului comercial Bucur Obor, restaurantul La Masă Obor dispune de trei zone de servire:

  • parter (110 locuri)
  • mezanin (56 de locuri și un spațiu de joacă pentru copii)
  • o terasă exterioară cu o suprafață de 210 mp.

Spațiul propune o abordare multi-format care îmbină conceptul de pizzerie, cu cel de restaurant cu specific tradițional românesc și o zonă de cafenea.

La Masă Obor reprezintă cea de-a doua locație a conceptului, un restaurant similar fiind deschis în 2018 în galeria comercială Auchan din Baia Mare.

Restaurant Auchan “La Masă”. Preparate

În cadrul restaurantului, clienții vor putea opta pentru numeroase preparate tradiționale, 10 sortimente de pizza coaptă pe vatră în cadrul bucătăriei restaurantului, sandvișuri, deserturi, precum și un coffee corner cu sortimente variate de cafea Costa Coffee. Toate preparatele sunt gătite zilnic, cu ingrediente proaspete și de cea mai bună calitate.

Restaurantul este rezultatul unei investiții de aproximativ 1 mil. euro care propune un concept de servire cu trei zone distincte:

  • pizzerie
  • mâncare tradițională
  • coffee corner

Misiunea Auchan

„Deschiderea acestui restaurant reprezintă o nouă acțiune în concretizarea misiunii noastre de specialist alimentar. Avem unități de gastronomie în toate magazinele hipermarketurilor noastre, iar în cazul locației Bucur Obor, am deschis un restaurant diferit de magazin, printr-un concept și un spațiu specifice industriei HoReCa. Aducem aici bucătăria tradițională românească, precum și meniuri pentru cei în mișcare, la cel mai bun raport calitate-preț”, a declarat Tiberiu Dănețiu, Director Marketing Auchan Retail România.

Ținând cont de legislația în vigoare, restaurantul va funcționa în regim de autoservire și la o capacitate de 30% în interior. De asemenea, preparatele din cadrul restaurantului pot fi luate la pachet sau comandate online prin platformele online Glovo și Takeaway.com.

Citeşte şi Strategia de sustenabilitate Auchan. Decizie importantă