Restaurant Spartan Iasi

S-a deschis al doilea restaurant Spartan din Iași!

30.11.2019

Restaurant Spartan Iași. Lanțul de restaurante de tip fast-food Spartan continuă să se extindă în marile orașe din țara noastră. Compania deschide o nouă unitate în Iași. Inaugurarea vine în urma unei investiții de aproximativ 105.000 de euro.

Cel de-al doilea restaurant Spartan din Iași se află în Complexul comercial eGros.

Cu prilejul deschiderii sale oficiale, care are loc astăzi, 30 noiembrie, va fi inaugurată și zona de food court din eGros.

Odată cu noua deschidere, numărul de persoane angajate în restaurantele Spartan din România ajunge la 900.

Restaurant Spartan Iași. Produse

Ieșenii sunt așteptați în noul restaurant Spartan cu produsele tradiționale:

  • Souvlaki și Gyros gătite după rețete proprii
  • pyta pregătită pe loc
  • sosurile marcă înregistrată

Restaurant Spartan Iași. Ce spune Ștefan Mandachi?

„Iașiul este un oraș cu un potențial de dezvoltare uriaș, dacă iei în considerare doar cei peste 60.000 de tineri care studiază în universități și hub-ul IT creat aici, care devine din ce în ce mai important. În acest context, orice inițiativă de antreprenoriat și orice afacere nouă înseamnă locuri de muncă pentru cei aflați la început de drum și un motiv în plus pentru ei să rămână în orașul lor. Și, nu în ultimul rând, un model de replicat, pentru cei care vor să-și deschidă propriile afaceri. Este o extindere pe care ne-o doream de mult, iar popularitatea de care se bucură primul restaurant îmi dă încredere că putem deveni lideri de piață pe nișa de produse din carne preparate la rotisor”, declară Ștefan Mandachi, CEO al Strong MND, compania deținătoare a francizei Spartan.

Restaurant Spartan Iași. Unitatea funcționează în sistem de franciză

Noul restaurant Spartan Iași ocupă o suprafață de 100 metri pătrați. Unitatea deține 14 angajați și funcționează în sistem de franciză. Compania francizată este Arcman Corporation SRL, condusă de Alexandru Bogdan Arcalianu și Sebastian Mandiuc.

„Înainte de a decide să preiau franciza Spartan, am fost pasionat de produsele lor, iar apoi am devenit din ce în ce mai interesat de modelul de business conceput de Ștefan Mandachi după ce am deschis în 2018 o altă franciză a acestuia, un restaurant Hercule, care a prins foarte bine în Vaslui. Sistemul mi s-a părut foarte bine pus la punct, cu planuri clare, pe termen lung și cu șanse foarte mari de succes, dacă ești dispus să te implici total. E mult mai ușor să începi o afacere, atunci când știi că ai alături parteneri serioși și profesioniști, pe a căror experiență și cunoștințe ai siguranța că te poți baza oricând. Rezultatele pe care le-am avut în Vaslui ne-au încurajat să intrăm și pe piața din Iași”, a explicat Alexandru Bogdan Arcalianu, asociat unic în Arcman Corporation SRL.

Primul restaurant Spartan deschis în Iași se află în Complexul Comercial Felicia și funcționează din aprilie 2015.

Restaurant Spartan Iași. Planuri de dezvoltare

Până la sfârșitul anului 2019 va fi inaugurată o a treia unitate, plasând Iașiul în topul marilor orașe din țară cu mai mult de două unități Spartan.

Prima poziție este ocupată de Timișoara, cu șapte restaurante, urmată de București, Constanța și Suceava.

Extinderea în vestul Europei

În afara extinderii la nivel național, fondatorul Spartan are în plan pentru 2020 și reluarea demersurilor pentru extinderea în vestul Europei.

La ora actuală, rețeaua Spartan numără 47 de restaurante, proprii și francizate, și este pe locul al III-lea în topul celor mai extinse rețele de restaurante de tip fast-food, la nivel național.

Franciza Spartan

Investiția pentru deschiderea unui restaurant Spartan, în sistem de franciză începe de la 70.000 euro, iar costurile pentru a deveni francizat includ o taxă de 15.000 euro și plata unei redevențe lunare de 3% din vânzări.

Citește și Colectarea selectivă a deșeurilor. Recolamp a lansat aplicația ColțVerde

 

 

 

 

Citiți și despre:

2 păreri la “S-a deschis al doilea restaurant Spartan din Iași!

  1. Pingback: Director general ELKO Romania | Jurnalul de Afaceri

  2. Pingback: Banca anului 2019. Cine a primit acest titlu? | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.