Stiri: Companii

Restaurante Noodle Pack

Credit de 5 milioane de lei pentru lanţul de restaurante Noodle Pack

09.11.2021

Restaurante Noodle Pack. EximBank și CEC Bank au structurat un pachet financiar care securizează necesarul de lichidități pentru activitatea curentă a lanțului de restaurante Noodle Pack, cu acționariat 100% românesc.

Societatea a beneficiat de un credit în valoare de 5 milioane de lei de la CEC Bank, garantat de EximBank în proporție de 90%. Fondurile au fost acordate în cadrul schemei de ajutor de stat COVID-19, dedicată societăților mari și IMM-urilor cu cifra de afaceri peste 20 mil. lei în 2019.

Ce spun fondatorii companiei?

“Contextul pandemic pe care-l traversăm este unul dificil pentru Noodle Pack, așa cum este pentru orice companie din HoReCa. Noi am ales însă să folosim această perioadă complicată pentru consolidare organizațională și strategică, iar acest pachet financiar ne sprijină în mod consistent în vederea atingerii obiectivelor noastre ambițioase. În ciuda pandemiei, încercăm să fructificăm fiecare oportunitate astfel că intenționăm să continuăm seria de noi deschideri și inaugurări de restaurante la nivel național și internațional. Cu fiecare nouă deschidere, vrem să ajungem cât mai aproape de toți cei care iubesc brandul Noodle Pack, urmând că la începutul anului 2022 să deschidem și primul Drive Thru din rețea“, au spus fondatorii Noodle Pack.

15 restaurante Noodle Pack

Noodle Pack SRL a fost înființată la finele anului 2014, la Cluj Napoca, de antreprenorii Samuel Hanuseac și Daniel Tisea. Compania a devenit în timp un jucător recunoscut pe piața restaurantelor cu concept QSR (quick service restaurant) din România datorită calității și prospețimii preparatelor sale.

Rețeaua Noodle Pack numără 31 de puncte de lucru. Dintre acestea 25 de locații sunt proprii și 6 în regim de franciză (majoritatea în marile centre comerciale). Produsele sale sunt, de asemenea, disponibile și prin intermediul platformelor de livrare. Din 2020, Noodle Pack s-a extins și internațional, prin deschiderea de restaurante în regim de franciză în:

  • Sofia (Bulgaria)
  • Budapesta (Ungaria)

Planurile de extindere internațională vizează cu prioritate Europa.

Compania are peste 250 de angajați și a încheiat anul 2020 cu o cifra de afaceri netă de 31,6 milioane de lei.

Citeşte şi Ce finanţare a primit ALRO Slatina de la EximBank?