Stiri: Companii

BistroMar restaurant

Restaurantul BistroMar se extinde

15.01.2019

Restaurantul BistroMar a anunțat că și-a extins suprafața cu 30 de metri pătrați, în urma unei investiții de aproximativ 50.000 euro. Unitatea, care este situată în incinta Pieței Floreasca, pe strada Banul Antonache nr. 41, va dispune acum de un spațiu de 80 de metri pătrați și de 55 de locuri.

BistroMar restaurant. O idee inedită

Restaurantul a fost deschis la începutul lui 2018 și are la bază o idee inedită: un Gourmet Bistro care funcționează atât ca restaurant, cât și ca magazin fanion de desfacere al Alfredo Seafood pe partea de produs proaspăt și ambalat.

BistroMar este un restaurant care oferă cea mai bogată gamă de specialități din pește sălbatic, de acvacultură și fructe de mare, exclusiv marca Alfredo Seafood.

BistroMar restaurant. Ce spune proprietarul  BistroMar?

“Am decis să ne extindem datorită cererii din ce în ce mai mari. Mă bucură extrem de mult să văd că oamenii apreciază peștele proaspăt, calitatea și gustul preparatelor, precum și atmosfera de la BistroMar. Așadar, am hotărât să mărim spațiul pentru a nu se crea aglomerație și pentru a le oferi clienților noștri tot confortul, la fel ca până acum. În ce privește meniul, peștele sălbatic și fructele de mare vor continua să fie pe primul loc”, a declarat Mihai Cristian Dărmănescu, Director General BistroMar și fondator Alfredo Seafood.

BistroMar restaurant. Creștere de 15%

În cele zece luni de funcționare, restaurantul a înregistrat o creștere constantă a numărului de clienți, ajungând în prezent la o majorare de 15%, față de prima jumătate a anului.

Proprietarii unității și-au propus ca până la finalul lui 2018 să atingă o cifră de afaceri de 2 milioane lei, iar pentru următoarele patru luni, ținta este de creștere a vânzărilor cu 10%, la care extinderea restaurantului va avea o contribuție importantă.

BistroMar restaurant. O nouă gamă de produse

Odată cu mărirea spațiului, BistroMar a lansat și o gamă nouă de produse. Este vorba de caviarul Alfredo Seafood, un produs de calitate de top, provenit de la somonul sălbatic de Alaska. Printre noutățile din meniu se numără și lărgirea gamei de soiuri de pește sălbatic cu specii cum ar fi:

 • amberjack
 • halibut
 • undițar
 • grouper
 • dentex
 • creveții sălbatici de Sicilia – Carabiniero
 • midiile românești
 • rapanele de Marea Neagră

BistroMar restaurant. Clasamentul produselor

Topul celor mai apreciate preparate de către clienții restaurantului este condus de:

 • caracatița “a la Galiego”,
 • caciucco (supa siciliană de pește și fructe de mare).
 • scoicile Saint Jacques
 • tartarul de ton

“În afară de experiența culinară deosebită, clienții noștri apreciază calitatea produselor Alfredo Seafood, care este furnizor exclusiv al BistroMar și are o experiență de aproape 20 de ani în importul, prelucrarea și distribuirea peștelui și fructelor de mare. Noi ne ocupăm cu tot ce înseamnă alegerea apelor de unde provine peștele, supraveghem procesul de capturare, procesare, ambalare, depozitare și transport. Asadar, știm exact cum se mănâncă corect această afacere. Certificările BIO MSC și ASC pe care le avem, varietatea extrem de mare de pești sălbatici, pe care îi aducem și echipa de bucătari extrem de talentați sunt garanții ale implicării și pasiunii noastre. Ne-am propus să aducem calitatea Alfredo Seafood direct pe mesele românilor, prin BistroMar. Primele 10 luni de funcționare îmi dau încredere că suntem pe drumul cel bun și avem perspective pozitive de a dezvolta acest concept”, a adăugat Mihai Cristian Dărmănescu.

Citește și Dent Estet sărbătorește 20 de ani în România. Ce planuri are compania?