Stiri: Companii

Resturantul Casa Pastravarului

Restaurantul Casa Păstrăvarului se deschide pe 1 iunie

30.05.2020

Restaurantul Casa Păstrăvarului. Ziua de 1 iunie va reprezenta, în acest an, pentru echipa Doripesco mai mult decât Ziua Internațională a Copiilor și debutul verii. Această dată va marca un nou început prin deschiderea terasei recent construită și anexată restaurantului Casa Păstrăvarului.

Restaurantul Casa Păstrăvarului. Măsuri de protecţie

În toată această perioadă fără precedent, întreg personalul restaurantelor Doripesco s-a pregătit și a luat toate măsurile de prevenție de care este nevoie pentru a asigura clienților un climat de siguranță, armonie și detașare de aglomerația urbană.

Restaurantul Casa Păstrăvarului. Ce spune conducerea Doripesco?

„Chiar dacă trecem printr-o perioadă unică și suntem supuși unor noi încercări, Doripesco își dorește continuarea procesului de dezvoltare propus la începutul anului 2019. Astfel, avem curajul să privim cu optimism spre viitor, motiv pentru care am ales ca sfințirea noului restaurant Casa Păstrăvarului să aibă loc în ziua de Înălțare, deoarece nimic nu începe fără ajutorul și voia lui Dumnezeu. Ne simțim pregătiți fizic și spiritual pentru a ne primi oaspeții pe noua terasă din cadrul restaurantului Casa Păstrăvarului, începând cu data de 1 iunie 2020″, a afirmat Dorin Crizbășan – Director General.

Restaurantul Casa Păstrăvarului. 70 de locuri

Modernizarea restaurantului Casa Păstrăvarului și construirea terasei cu capacitatea de 70 locuri, s-a realizat prin proiectul „Modernizare păstrăvărie și magazin pescăresc și extinderea restaurantului Casa Păstrăvarului”, sprijinit de AM POPAM. Valoarea proiectului a fost de 8.618.127,23 lei.

Turism

Pe parte de turism, Doripesco deține Complexul Turistic Doripesco (restaurant și motel), restaurantul Casa Păstrăvarului, pensiunea Poiana Râșnoavei Doripesco, dar și restaurantul Corabia Doripesco, cu un design unic în zonă.

Complexele piscicole aflate în custodia Doripesco prezintă avantaje deosebite nu doar pentru acvacultură, ci și pentru turism. Bazându-se pe succesul Complexului Turistic Doripesco de la Vadu Roșu (Rotbav), Doripesco și-a propus la finalul anului trecut, pentru următorii cinci ani, creșterea ramurii de turism a companiei cu 40% față de anul 2019.

Această creștere are la bază un plan de extindere, prin inaugurarea a trei restaurante cu specific pescăresc, situate pe DN 13 (E60):

  • Restaurant Corabia Doripesco (decembrie 2019)
  • noul restaurant Casa Păstrăvarului (iunie 2020)
  • primul restaurant pescăresc de tip „fast food” –  Delicii Rapide

Restaurantul Casa Păstrăvarului. Avantaje competitive

În prezent, ramura de turism a companiei Doripesco reprezintă aproximativ 23% din totalul cifrei de afaceri a societății. Avantajele competitive ale acestor locații de turism sunt următoarele:

  • meniul specific pescăresc cu pește de primă prospețime din bălțile proprii
  • ambianța extraordinară determinată de peisajul natural al lacurilor din împrejurim
  • activitățile de agrement oferite turiștilor

Citeşte şi Schneider Electric România are un nou director de vânzări. Cine a preluat această funcţie?