Stiri: Retail

Retailerul Profi ajunge la 448 de magazine în România

24.09.2016

Profi ajunge la 448 de magazine, în 220 localități din toate județele României și municipiul București, după ce a mai deschis încă cinci magazine. Astfel, începând din această săptămână, și locuitorii din Crasna, Pogoanele, Peretu și Teaca, precum și un număr crescut de băcăuani se bucură de produsele variate, de calitate și la prețuri avantajoase oferite de retailer la momentul când cu toții se pregătesc să-și umple cămara cu bunătăți pentru iarnă.

„Cu toții găsesc acum cu ușurință unele dintre cele mai savuroase fructe și legume din recolta românească și nu numai, gata să fie transformate în tradiționale dulcețuri și murături, precum și uleiul de floarea soarelui tocmai bun pentru zacuscă, și condimentele bine alese pentru conservele preferate. În ce-i privește pe cei care nu-și petrec mult timp în bucătărie, o largă varietate de bucate gata preparate îi așteaptă în magazine”, au afirmat reprezentanţii companiei.

Magazinul în format Loco din localitatea Crasna, județul Sălaj se află pe strada Cserey Farkas, nr. 17. Unitatea ocupă o suprafață totală de 390 metri pătraţi, a cărei suprafață de vânzare este de 276 metri pătraţi.

Tot în format Loco este și magazinul din localitatea Pogoanele, județul Buzău. Unitatea aflată pe strada N. Bălcescu, nr.112 se întinde pe o suprafață totală de 375 metri pătraţi, având o suprafață de vânzare de 255 metri pătraţi.

În localitatea Teaca s-a deschis cel de-al șaptelea magazin din județul Bistrița Năsăud. Unitatea în format Loco are o suprafață totală de 293 m2 și o sală de vânzări de 193 metri pătraţi.

Noua unitate din Teleorman funcționează în comuna Peretu pe strada Șosea Vale. Magazinul în format Loco are o suprafață totală de 350, 2 metri pătraţi.

Cel de-al 10-lea magazin din Bacău operează în format City. Acesta se află pe strada Republicii, având o suprafață totală de 495 metri pătraţi.