Stiri: Sanatate

Rețeaua de sănătate Regina Maria a deschis o nouă clinică, în Constanţa

07.08.2015

Rețeaua de sănătate Regina Maria își continuă dezvoltarea la nivel național prin deschiderea celei de-a doua clinici din Constanța, cu o investiție totală de 300.000 de euro, ajungând astfel la 22 de locații proprii în țară.

Policlinica pentru Copii Delfinariu oferă servicii medicale de pediatrie 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână, fiind singura unitate medicală de acest gen din regiune. Policlinica este dotată cu echipamente de ultimă generație și va oferi pacienților constănțeni și din zonele limitrofe servicii medicale pentru 17 specialități, dar și analize de laborator.

Noua policlinică a Rețelei de sănătate Regina Maria se întinde pe o suprafață de 600 de mp, pe două etaje, și se află într-un punct central, pe Bulevardul Mamaia nr. 208 (lângă Delfinariu).

Principala noutate pe care o aduce este reprezentată de serviciile de pediatrie, acordate în regim 24 /7, fiind singura unitate medicală din regiune cu servicii de pediatrie nonstop. În plus, în noua policlinică se vor face investigații pediatrice mai complexe, precum ecografii, aerosoli și pulsoximetrie (o metodă non-invazivă, care permite monitorizarea oxigenării hemoglobinei unui pacient), iar cazurile vor fi abordate de o echipă interdisciplinară de medici.

„Suntem permanent atenți la nevoile pacienților noștri, iar prin această nouă policlinică urmărim să răspundem unei nevoi insuficient acoperite în Constanța și în toată regiunea Dobrogei: permanența pe partea de servicii de pediatrie, plus abordarea interdisciplinară, atunci când este cazul. Când vine vorba de sănătatea pacienților noștri, și în mod particular de copii, nu există loc de compromisuri. De aceea, medicii noștri vor fi acolo nonstop, pentru a le oferi servicii integrate micuților noștri pacienți”, a declarat Fady Chreih, Director General Rețeaua de Sănătate Regina Maria.

După inaugurarea de la Constanța, Rețeaua de sănătate Regina Maria are în plan și alte deschideri în orașele mari care pot susţine investiţii semnificative în zona medicală. Reţeaua medicală a încheiat exercițiul financiar 2014 cu cel mai bun rezultat din istoria companiei..

.

Operatorul de servicii medicale private a înregistrat afaceri în creștere cu 19% față de 2013, până la 55 de milioane de euro, având un avans semnificativ față de piața de profil, care a înregistrat o ascensiune de doar 9-10%.

La nivelul anului 2014, compania a înregistrat o creștere de peste 22% a numărului total de pacienți, atingând pragul de 1,1 milioane la finele anului.