Stiri: Constructii

Revaty și Tradeflax vor să preia Thermotop.

Revaty și Tradeflax vor să preia Thermotop. Anunțul făcut de Consiliul Concurenței

13.05.2024

Revaty și Tradeflax vor să preia Thermotop. Consiliul Concurenţei a anunțat că analizează tranzacţia prin care Revaty Limited, Cipru și TradeflaxLimited, Cipru, intenționează să preia Thermotop Technology S.R.L.

Activitatea companiilor

Thermotop Technology S.R.L. nu a avut până la momentul notificării tranzacției nicio activitate economică și nu a înregistrat cifră de afaceri.

Compania va deschide o unitate de producție de spumă poliizocianurică, astfel încât domeniul viitor de activitate al acestei societăți va fi producerea și comercializarea spumei poliizocianurice.

Revaty Limited este o companie care desfășoară activități de tip holding de investiții. Grupul Revaty controlează două companii care au sediul în România și au realizat venituri pe teritoriul național, dar niciuna dintre acestea nu a realizat activități de producere și comercializare a spumei poliizocianurice (PIR).

Tradeflax Limited este o companie care desfășoară activități de tip holding de investiții și alte activități de intermedieri monetare. Grupul Tradeflax este prezent pe piața din România prin mai multe companii care realizează cifre de afaceri în mai multe domenii de activitate: dezvoltare imobiliară, industrie electronică, instalații și construcții, montaj, producere de energie electrică, termoficare și domeniul medical.

Revaty și Tradeflax vor să preia Thermotop. Legea concurenței

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această tranzacție trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei, care o va evalua în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Citește și Cele mai active firme pe piața închirierii de spații industriale în primul trimestru din 2024