Revista CARIERE

Revista CARIERE poate fi accesată gratuit

29.03.2020

Revista CARIERE. Ca urmare a răspândirii virusului COVID – 19 și a instituirii stării de urgență care limitează circulația persoanelor, redacția Revistei CARIERE a hotărât să pună gratuit la dispoziția cititorilor săi ediția digitală a publicației. Acest lucru se întâmplă începând cu luna martie a anului curent.

Revista CARIERE. O formă de respect

”Este o formă de respect și de grijă față de integritatea oamenilor și față de nevoia lor de a rămâne conectați la subiecte care pot aduce un strop de inspirație și orientare către soluții, pentru a depăși mai ușor situația fără precedent în care ne aflăm din punct de vedere profesional și uman.

În egală măsură, o facem din nevoia de a păstra intactă relevanță muncii noastre jurnalistice, dar și de a ne păstra motivația de a scrie în continuare.

Subiectele abordate de aici înainte vor fi adaptate contextului, iar editorii CARIERE vor căuta cele mai relevante idei de leadership, management și transformare personală exprimate de cei mai respectați specialiști din domeniu”, au anunțat reprezentanții revistei.

Revista CARIERE. #StaiÎnCasăȘiCitește

Aceștia au mai spus că singurul mod în care putem împiedica răspândirea virusului este să stăm în casă.

”#StaiÎnCasăȘiCitește însă, te poate ajuta să rămâi conectat, implicat și informat corect. Transformă izolarea în timp de calitate pentru tine!”, potrivit sursei citate.

Editia digitală a Revistei CARIERE poate fi accesata direct AICI

Citește și Dezinfectant pentru mâini Coty. Anunțul făcut de companie

 

 

 

Citiți și despre: