Revolut adaugă noi criptomonede în portofoliu

25.05.2018

Anul trecut, în decembrie, Revolut a lansat o funcționalitate care permite celor 1.8 milioane de utilizatori să cumpere, să dețină și să vândă criptomonede instantaneu, direct din aplicație. Revolut a adăugat ieri Ripple – XRP și Bitcoin Cash la lista sa de criptomonede, pe lângă Bitcoin, Litecoin și Ethereum.

Clienții Revolut pot schimba 25 de monede clasice în criptomonede printr-o simplă apăsare de buton, iar acestea pot fi ținute în siguranță sau vândute direct din aplicație, în câteva secunde. În plus, utilizatorii pot seta alerte pentru a fi notificați atunci când o anumită criptomonedă ajunge la o anumită valoare.

În ultima lună, Revolut a lansat o opțiune de economisire numită Vaults, care permite clienților să rotunjească fiecare plată până la cea mai apropiată valoare întreagă și să economisească mărunțișul în criptomonede. Peste 50.000 de utilizatori au deschis de atunci un seif Vault în criptomonede.

Adăugarea XRP și Bitcoin Cash vine ca urmare a cererilor primite de la comunitatea Revolut și a faptului că majoritatea exchange-urilor de criptomonede încă nu suportă aceste monede digitale.

”Am lansat această funcționalitate unică în lume pentru a oferi expunere la criptomonede populației de masă. Ideea exchange-urilor, a codurilor private și a depozitării reprezintă o piedică pentru majoritatea oamenilor, așa că ne-am dorit să oferim un mod simplu pentru a facilita accesul consumatorilor la criptomonede”, a spus Vlad Yatsenko, Co-Fondator și CTO al Revolut. ”Am întrebat comunitatea Revolut ce criptomonede ar vrea să acceseze din aplicație, iar cererea pentru RXP și Bitcoin Cash a fost copleșitoare. După luni de negocieri și muncă de dezvoltare, ne bucurăm să oferim utilizatorilor noștri expunere și la aceste două monede digitale”, a continuat fondatorul.

Peste 30,000 de români sunt deja utilizatori ai aplicației, iar obiectivul companiei este să ajungă la 100,000 până la finalul anului.

 

 

 

Citiți și despre:

O părere la “Revolut adaugă noi criptomonede în portofoliu

  1. Pingback: Veniturile Revolut, crestere spectaculoasa in 2017 | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.