Stiri: Companii

Design Thinking Forum 2019.

rEvoluția digitală începe joi, la Craiova

11.10.2017

Antreprenorii din Dolj și din județele învecinate participă joi, la Craiova, la cea de-a 6 ediție a proiectului național Business rEvolution: Digitalizarea – Trend sau Tsunami?. Conferinţa se va desfășura la Hotel Ramada Plaza Craiova, începând cu ora 9.00.

Agenda completa a conferinței poate fi găsită în pagina dedicată a evenimentului, pe site-ul doingbusiness.ro.

,,Oportunitățile nu se întâmplă pur și simplu, ci le creezi’’, a declarat Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro, organizatorul conferinței. ,,Îi învităm pe antreprenorii din Craiova să conștientizeze pe deplin oportunitățile create de lumea digitală în condițiile în care revoluția digitală pare să fie cel puțin la fel de importantă ca scrisul sau tiparul’’, a adăugat acesta.

Evenimentul aduce în fața oamenilor de afaceri tendințe și strategii inovatoare în marketingul digital și identifică direcțiile de digitalizare și automatizare a proceselor și activităților din companii, prezentând cele mai noi tehnologii care însoțesc transformarea digitală. Nu în ultimul rând, evenimentul identifică și analizează situația economică, dar și potențialul pieței locale.

,,Companiile de astăzi trebuie să dea dovadă de agilitate și să treacă prin propria revoluție pentru a rămâne relevante în următorii ani, atâta timp cât Internetul și tehnologia au schimbat pentru totdeauna condițiile de afaceri’’, crede moderatorul conferinței, jurnalistul economic Radu Soviani.

Evenimentul este structurat în trei sesiuni. Prima, este dedicată analizei și previziunilor economice, strategiilor pentru un management performant și de optimizare a costurilor dar și consultanței fiscale. Răspunde unor întrebări cheie precum: cum identificăm noi oportunități de business în piață, cum putem optimiza costurile, prin soluții smart, adaptate fiecărui tip de business, cum impactează noile modificări fiscale bunul mers al afacerii și la ce trebuie să fim atenți atunci când vorbim de activitățile fiscale din cadrul companiei. Speakerii acestei sesiuni vor fi: Radu Soviani, Analist și jurnalist economic, Dumitru Ion, CEO Kompass Romania și Doingbusiness.ro, Victor Vasile Voicu, Manager Cloud & Hosting Data Center, Telekom Romania și Alina Necșulescu, Tax Manager, KPMG Romania.

Cea de doua sesiune a evenimentului de la Craiova identifică inovația și digitalizarea ca punte între tehnologie și business-ul tradițional. Va răspunde întrebării esențiale: cum ne adaptăm strategia de marketing astfel încât să le oferim clienților experiențe noi, în condițiile transformării digitale și a noilor norme legislative (GDPR), exemplificând prin situații concrete: Tudor Galoș – Marketing Consultant – Tudor Galoș Consulting, Elena Badea și Alexandra Cernian – Valoria Business Solutions, în timp ce Gabriel Vladut, Președinte ARIES Oltenia, va prezenta care este statusul digitalizării în România și care sunt provocările și trendurile pe acest segment.

Cea de-a treia sesiune este reprezentată de un atelier care excelează prin interactivitate, identifică tendințele și provocările pentru domeniul resurselor umane portretizând profilul noii generații dar și cele mai eficiente practici în atragerea, reținerea și recompensarea celor mai buni angajați.

Participarea la eveniment este gratuită (pentru doi reprezentanți din fiecare companie) iar înregistrarea se poate face în limita locurilor disponibile, pe site-ul www.doingbusiness.ro, în pagina dedicată evenimentului.