Stiri: IT&C

Rezultate ALTEN Romania.

Rezultate ALTEN România: Afaceri de 26 milioane de euro în 2020

04.06.2021

Rezultate ALTEN România. Compania de consultanță în IT și inginerie a încheiat 2020 pe plus, cu rezultate financiare în creștere cu 5% comparativ cu anul precedent. Într-un context economic dificil, generat de criza sanitară globală, ALTEN a înregistrat, la sfârșitul anului trecut, o cifră de afaceri de peste 26 milioane de euro.

Rezultate ALTEN România. Creştere de 5% în 2020

ALTEN România raportează afaceri de peste 26 milioane de euro (126.5 milioane de lei) pentru anul 2020. Nivelul este în creștere cu 5% față de afacerile înregistrate în 2019. Totodată, la nivel local, ALTEN a înregistrat un profit net de aproximativ 3.7 milioane de euro (17.8 milioane de lei).

Creșterea afacerilor în 2020 s-a datorat extinderii portofoliului de clienți, pentru ambele divizii ale companiei:

  • ALTEN TECHNO
  • ALTEN KEPLER.

Cele două divizii au atras 18 noi clienți din industrii precum:

  • telecom,
  • servicii consultanță IT
  • sectorul bancar
  • energie
  • automotive

În același timp, ALTEN KEPLER, care este, din 2008, singurul partener expert în soluții Atlassian din România, a crescut portofoliul de licențe și a atras, anul trecut, patru noi clienți noi.

Un an complex

„2020 a fost un an complex pentru multe industrii. Am învățat cu toții să ne adaptăm din mers și am accelerat implementarea mai multor proiecte de inginerie și IT, în special la nivel local. Faptul că am obținut performanță, în ciuda circumstanțelor deloc favorabile, ne determină să fim încrezători privind anul pe care îl parcurgem. Vom continua să ne dezvoltăm, sprijiniți de faptul că regăsim același optimism și în rândul partenerilor noștri de business”, declară Adrian Nicolae, Director Executiv al ALTEN România.

Citeşte şi ALTEN România are un nou Business Unit Director