Stiri: Sanatate

Rezultate Arcadia 2020

Rezultate Arcadia 2020: Câţi pacienţi s-au tratat în cadrul reţelei medicale?

15.02.2021

Rezultate Arcadia 2020. Nu mai puţin de 7.500 de intervenții chirurgicale au fost realizate în Spitalele Arcadia, în 2020. Rețeaua Medicală a tratat peste 350.000 de pacienți, în 2020, în cele şase centre ale sale.

De asemenea, prin serviciul de telemedicină lansat anul trecut, ArcadiaLine, opțiunea care permite realizarea consultațiilor la distanță, au fost acordate peste 10.000 de ore de consultații pentru pacienți;

În plus, în Maternitatea Arcadia au fost născuți peste 1.200 de bebeluși.

Rezultate Arcadia 2020. 7.500 de intervenții chirurgicale

Doar anul trecut, furnizorul de servicii medicale Arcadia, cea mai mare rețea privată de sănătate din regiunea Moldovei, a tratat peste 350.000 de pacienți în cele şase centre medicale. În aceeași perioadă, în Spitalele Arcadia au avut loc peste 7.500 de intervenții chirurgicale realizate cu succes de medici specialiști care au venit în sprijinul pacienților din zona de Nord-Est a țării, și nu numai.

Investiţii

2020 a însemnat pentru Arcadia continuarea investițiilor în sănătate, cu lansarea serviciului de telemedicină ArcadiaLine, prin intermediul căruia peste 100 de specialiști au acordat aproape 10.000 de ore de consultații. Din cele aproape 40 de specialități medicale oferite, cele mai căutate au fost cardiologia, pediatria, endocrinologia și medicina internă.

Principalele specialități de care pacienții din zona Moldovei au avut nevoie, în 2020, au fost:

  • chirurgia
  • maternitatea
  • ortopedia
  • cardiologia
  • neurochirurgia

Rezultate Arcadia 2020. Ce spune conducerea companiei?

“Anul trecut am urmărit îndeaproape evoluția pandemiei, fapt care ne-a ajutat să răspundem nevoilor pacienților în timp real, prin implementarea unor soluții menite să asigure siguranța acestora în centrele medicale Arcadia. Lansarea serviciului de telemedicină, deschiderea Centrului de Sănătate a Femeii sau echiparea a două dintre cele trei Centre de Imagistică Medicală cu tehnologia IRM 3Tesla sunt doar câteva exemple grăitoare, de altfel și printre principalele investiții realizate într-un an cu multe provocări pentru noi. În tot acest timp, am menținut atât un flux constant de informare cu pacienții, cât și un dialog permanent cu instituțiile naționale relevante în contextul pandemiei”, a declarat Dan Fiterman, General Manager Arcadia – Spitale și Centre Medicale.

Citeşte şi Magazine ProfiGo. Două noi unităţi, deschise în Timişoara