Rezultate Burger King Romania 2020

Burger King aniversează un an pe piaţa din România. Ce rezultate a anunţat compania?

29.09.2020

Rezultate Burger King România 2020. Burger King sărbătoreşte un an de când s-a lansat pe piaţa din România. Conform unui anunţ al companiei, Burger King România, operat de către AmRest, una dintre cele mai mari platforme europene de restaurante şi servicii alimentare, a împlinit un an pe piaţa din România.

Rezultate Burger King România 2020. Trei noi restaurante

După ce a inaugurat trei noi restaurante în luna septembrie a anului curent, Burger King România se poate lăuda cu atingerea tuturor obiectivelor strategice, inclusiv cu deschiderea unui restaurant în plină stare de urgenţă – Burger King Universitate.

În primul an de prezenţă în România, conform planului strategic, Burger King a deschis şase noi restaurante.

Rezultate Burger King România 2020. Livrări la domiciliu

În plus, compania a integrat într-un timp record, în timpul pandemiei, serviciul de food delivery prin parteneriate cu aplicaţiile de delivery şi ulterior a dezvoltat serviciile de take away şi de pick-up. De asemenea, în septembrie, odată cu deschiderea a trei noi restaurante – Promenada, Băneasa Mall Feeria şi Piaţa Sudului – Burger King şi-a dublat business-ul în doar trei săptămâni.

În cele şase restaurante Burger King deschise s-au vândut:

  • 25.000 de burgeri Whopper
  • 662.000 de burgeri
  • 40.000 kg de cartofi prăjiţi

Compania deţine 250 de angajaţi.

Ce spune conducerea companiei?

“Putem spune că după primul an de la lansarea din România ne-am atins principalele obiective. Ne-am propus ca în primul an să creăm o reţea de restaurante care leagă cele mai importante zone ale Bucureştiului, iar de când am intrat pe piaţa din România am avut ca obiectiv principal în planul nostru strategic deschiderea a şase noi restaurante. În mai puţin de un an ne-am atins acest obiectiv iar acum suntem concentraţi pe creşterea continuă a brand-ului, să avem în continuare clienţi mulţumiţi şi bineînţeles, să continuăm expansiunea atât în Bucureşti, cât şi în ţară”, a declarat Daniel Ryska, regional director CE & SEE.

Citeşte şi Hornbach deschide un nou magazin în Oradea

 

 

 

Citiți și despre: