Stiri: IT&C

Rezultate Cegeka România semestrul 1 din 2021.

Rezultate Cegeka România semestrul 1 din 2021: Afaceri de 18,8 milioane de euro

17.08.2021

Rezultate Cegeka România semestrul 1 din 2021. ​Cegeka România, furnizor de soluții IT&C, a înregistrat la jumătatea anului 2021 o cifră de afaceri de 18,8 milioane euro, cu 12.2 % mai mare față de aceeași perioadă a anului trecut. Vorbim de o creștere semnificativă și importantă pentru companie și grup, care demonstrează stabilitatea și capacitatea companiei de a se adapta în condiții de incertitudine, criza sanitară, dar și fluctuații permanente ale activității generale economice.

Evoluţie pozitivă

„Evoluția pozitivă se datorează eforturilor continue ale întregii echipe și al portofoliului local și diversificat de clienți, derulând noi proiecte de transformare digitală, dar și continuând colaborările deja existente. Cele mai mari proiecte realizate pe care Cegeka România le-a avut anul acesta sunt pentru companii și business-uri din industria financiar-bancară, asigurărilor, retail, logistică și real estate. Suntem ambițioși și estimăm că până la sfârșitul anului să aducem o creștere a veniturilor companiei cu cel puțin 15% mai mare față de anul precedent”, declară Lucian Butnaru, Country Director la Cegeka România.

Rezultate Cegeka România semestrul 1 din 2021. Planurile companiei

Planurile companiei pentru perioada următoare vizează extinderea în mai multe orașe din România și Moldova prin înființarea mai multor birouri-satelit, în timp ce în București va rămâne sediul central, alături de activitățile pivot din Iași. Creșterea prognozată pentru următorii 2 ani este reprezentată de angajarea a 75 de oameni noi în Moldova, în timp ce 200 de noi colegi urmează să se alăture birourilor-satelit din România.

Locuri de muncă

Pozițiile deschise vizează specialiști tehnici pentru o paletă diversă de proiecte, majoritatea fiind pe următoarele tehnologii:

  • Java
  • .NET
  • Mobile
  • JavaScript
  • Cloud
  • Windows
  • Linux
  • Cyber-Security
  • Storage
  • Digital Workplace

Compania a depășit pragul de 680 de angajați la nivel local. Cegeka este recunoscută, în același timp, ca fiind printre cei mai buni angajatori IT din ţară.

Modelul de lucru hibrid

„Modelul de lucru hibrid a fost îmbrățișat încă din fazele incipiente ale implementării acestuia ca practică. Elementul esențial a fost definirea unei strategii: cum se potrivește acest model cu valorile și cultura noastră, cu obiectivele de business, cum măsurăm, ce instrumente folosim și cum integrăm în experiența de zi cu zi a angajatului acest mod de lucru. Este un proces complex pe care noi l-am implementat prin co-creare cu oamenii din organizație, având ca obiectiv principal flexibilitatea și valoarea noastră centrală «in close cooperation»”, spune Andra Antonescu, HR Director la Cegeka România.

Modelul face parte din strategia de well-being a companiei. Obiectivul acestui program este de a încuraja oamenii să își definească și să își construiască cu succes viața profesională. Pentru companie, acest lucru înseamnă că nu sunt restrictivi atunci când definesc bunăstarea, ci mai degrabă o privesc ca o sumă de factori care au impact asupra tuturor domeniilor vieții lor.

Citeşte şi Schimbări în managementul Cegeka. Anunţul făcut de companie