Biostimulatori Corteva

Rezultate Corteva 2020: Anunţul făcut de companie

11.11.2020

Rezultate Corteva 2020. Compania a raportat o creștere a vânzărilor și profiturilor în anul fiscal curent, în comparație cu anul precedent. Pentru trimestrul 3 încheiat la data de 30 septembrie 2020, vânzările nete au scăzut cu 3% față de aceeași perioadă a anului anterior, în timp ce creşterea organică a fost de 9%.

Rezultate Corteva 2020. Volumul vânzărilor

Volumul fizic al vânzărilor a crescut cu 7% față de aceeași perioadă a anului anterior. Creșterile au fost determinate în principal de introducerea continuă a noilor produse din segmentele protecția plantelor, dar au fost parțial compensate de impactul volumelor mai mici din segmentul semințe, cauzat de caracteristicile din acest an ale sezonului de semănat în America de Nord.

Rezultate Corteva 2020. Preţuri

Prețurile locale au crescut nominal cu 2% față de trimestrul 3 al anului 2019. În America Latină, această creștere a fost, însă, anulată de impactul deteriorarii cursului de schimb al monedelor locale față de dolar. La nivel global, variația cursului de schimb a însemnat un impact consolidat de 11%. Măsurile de atenuare ale efectelor variației cursului de schimb și noile produse lansate pe piețele respective au generat câștiguri în America Latină, EMEA, și Asia Pacific.

Compania a continuat să-și îmbunătățească atât productivitatea, cât si capitalul de lucru, dând o atenție deosebită fluxului liber de numerar (’’free cash flow’). Prin urmare, Corteva a înregistrat o îmbunătățire de 7% a rotației capitalului circulant.

Ce spun reprezentanţii companiei?

„Performanța Corteva pentru anul fiscal 2020 reflectă execuția solidă și consistentă pe care, în această perioadă, a avut-o echipa noastră la nivel global. În ciuda volatilității și incertitudinii continue a pieței, am înregistrat creșteri ale vânzărilor și profiturilor în primele trei trimestre ale anului.

Portofoliul nostru de noi tehnologii a reprezentat un factor esențial pentru acest progres, deoarece am înregistrat îmbunătățiri de volum și preț în aproape toate regiunile prin lansarea și promovarea constantă a noilor noastre produse pentru segmentele semințe și protecția plantelor, inclusiv Enlist E3™4, Qrome®, Inatreq™, Arylex™ și Rinskor™; la aceste rezultate a contribuit și cererea crescândă pentru tehnologii noi, care ne diferențiază de alți producători, așa cum în cazul, Spynosyns, la care momentan avem limitări în livrare. În cadrul segmentului de semințe, strategia noastră de determinare a prețului pe baza valorii intrinseci a dus la extinderea marjei, chiar și în fața provocărilor continue și a presiunilor competitive.

În plus, am continuat să ne consolidăm bilanțul și poziția de lichiditate deja puternice prin conservarea numerarului și implementarea unor acțiuni suplimentare pentru reducerea costurilor și optimizarea productivității. Respectând angajamentele noastre privind alocarea disciplinată a capitalului și generarea solidă de numerar, accelerăm acțiunile continue de restituire a numerarului către acționari – dovadă fiind decizia noastră recentă de a lansa mai devreme decât era inițial stabilit programul de răscumpărare de acțiuni”, au anunţat reprezentanţii companiei.

Citeşte şi Program mall-uri noiembrie 2020. Decizia luată de cele 20 de centre comerciale deţinute de NEPI Rockcastle

 

 

Citiți și despre:

O părere la “Rezultate Corteva 2020: Anunţul făcut de companie

  1. Pingback: Rezultate Corteva 2020: Anunţul făcut de companie – Reporter

Comentariile nu sunt permise.