Stiri: Agricultura

Corteva Agriscience România a participat Romanian Agri Trade Summit

Rezultatele Corteva Agriscience, în creştere cu 73% în trimestrul al doilea din 2021

17.08.2021

Rezultate Corteva trimestrul al doilea din 2021. Compania a raportat o creștere financiară a afacerilor consolidate în România cu 73% în al doilea trimestru al anului 2021, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. Avansul se datorează cererii mari de produse inovatoare din portofoliul companiei de către fermierii români.

Protecţia plantelor

Segmentul de produse de Protecția plantelor a crescut semnificativ în acest sezon, cu 93% – rezultatele financiare nete pe acest segment aproape s-au dublat în al doilea trimestru al anului 2021, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.

Principalii factori pentru această creștere semnificativă au fost lansarea cu succes a unor produse inovatoare:

  • Korvetto™ – un erbicid post-emergent pentru rapiță, aplicat pe mai mult de 150 000 de hectare în 2021
  • Pachetul Pixxaro™ Super care conține molecula Arylex active™, cea mai eficientă soluție pentru controlul unei game largi de buruieni din culturile de cereale
  • Pallas™ și Floramix™ – cele mai eficiente erbicide pentru combaterea buruienilor din culturile de grâu.

De asemenea, un alt rol important în această creștere l-a avut Evolus®, un fungicid sistemic pentru cereale.

Rezultate Corteva trimestrul al doilea din 2021. Segementul de Seminţe

Vânzările pe segmentul de Semințe al Corteva în România au avansat cu 59% în T2 2021 față de aceeași perioadă a anului trecut. Această creștere financiară a fost susținută de creșterea vânzărilor de semințe de floarea soarelui cu 8%, datorită lansării unui nou portofoliu de produse de genetică performantă împreună cu tehnologia Express®.

De asemenea, și segmentul de hibrizi de porumb a avut o contribuție semnificativă, datorită vânzărilor de ultim moment pentru însămânțarea culturii duble, după cereale.

Un alt avantaj competitiv al Corteva Agriscience pe piața locală este echipa tehnică și comercială, care oferă expertiză agronomică cu cel mai înalt profesionalism.

Datorită productivității excepționale și a geneticii performante, hibrizii de porumb din portofoliul Pioneer® marca Optimum® AQUAmax® și noii hibrizi de floarea-soarelui Pioneer® sunt cultivați în aproape fiecare fermă românească..

.

Biostimulantul Ympact

Datorită biostimulantului Ympact®, prezent la vânzare anul acesta pe piața din România, Corteva a revoluționat tratamentul semințelor pentru cereale și mazăre, fiind singura companie care a adus acest tip de produs organic, unul de ultimă generație.

„Corteva Agriscience și-a consolidat poziția de lider pe o piață competitivă, datorită eforturilor incredibile și dedicării echipei noastre, dar și prin sprijinul de încredere al partenerilor noștri. Sunt mândru de echipa noastră și împreună vom putea obține cele mai bune rezultate. Sunt recunoscător pentru încrederea fermierilor români și îi asigur de implicarea Corteva în orice moment și în orice situație. Rămânem concentrați pentru a oferi genetică de top, soluții de protecție a culturilor de ultimă generație, agricultură digitală și expertiză financiară, pentru a obține rezultate excepționale și pentru a ne atinge potențialul maxim ”, a declarat Jean Ionescu, Country Leader România și Moldova Corteva Agriscience.

Citeşte şi Corteva Agriscience utilizează roboții pentru a colecta date despre culturi