Stiri: Agricultura

Parteneriat Corteva Agriscience - Gaiago.

Rezultate Corteva 2021: Vânzările nete au avansat cu 7% în primul semestru

13.08.2021

Rezultate Corteva semestru 1 din 2021. Compania raportează rezultatele celui de-al doilea trimestru și primul semestru al anului 2021. Vânzările nete pentru prima jumătate a anului 2021 au avansat cu 7% față de anul anterior.

De asemenea, vânzările organice au crescut cu 6% în aceeași perioadă.

Rezultate Corteva semestru 1 din 2021. O execuţie puternică la nivel global

Creșterea volumului de vânzări, cât și a prețurilor produselor și lansarea continuă de produse noi au reflectat o execuție puternică la nivel global. Vânzările organice au crescut în fiecare regiune, cu o creștere de două cifre în America Latină.

Vânzările nete pe segmentul de Produse de Protecție a plantelor au crescut cu 12%, iar vânzările organice au crescut cu 10% în prima jumătate a anului. Vânzările de produse noi au crescut cu aproximativ 260 milioane de dolari față de prima jumătate a anului 2020.

Vânzările nete de seminţe

Vânzările nete de semințe au crescut cu 5%, iar vânzările organice s-au majorat cu 4% față de aceeași perioadă a anului trecut. Aceste câștiguri se datorează vânzărilor mari de porumb în America Latină, creșterii suprafeței cultivate în America de Nord și lansării produsului Enlist E3™2 pentru soia. Prețul porumbului a avansat cu 3% la nivel global.

În standardul GAAP veniturile și câștigul per acțiune (EPS) din operațiuni continue au fost 1,6 miliarde dolari și respectiv 2,18 dolari pe acțiune în prima jumătate a anului 2021.

Avansurile puternice a prețurilor și câștigurile din volum pentru ambele segmente au condus la îmbunătățirea EBITDA Operațional cu 17%, la 2.37 miliarde dolari, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.

Rezultate Corteva semestru 1 din 2021. Productivitate în creştere

În prima jumătate a anului, Compania și-a continuat progresul de creștere a productivității, compensând parțial impactul creșterilor cheltuielilor determinate de condițiile din piață.

Estimările conducerii companiei referitoare la vânzările nete pentru întreg anul 2021 se găsesc într-un interval cuprins între 15,2 – 15,4 miliarde, în timp ce EBITDA operațional se anticipează că se va cifra între 2.5 – 2.6 miliarde dolari.

Citeşte şi Corteva Agriscience utilizează roboții pentru a colecta date despre culturi