Rezultate Dell 2019

Rezultate Dell 2019: Ce venituri a raportat compania?

17.12.2019

Rezultate Dell 2019. Dell Technologies a raportat, pentru al treilea trimestru fiscal, rezultate financiare bune. Venitul companiei a fost de 22,8 miliarde de dolari, înregistrând o creștere de 2%, iar venitul de tip non-GAAP a a ajuns la o valoare de 22,9 miliarde de dolari, în creștere cu 1%.

Rezultate Dell 2019. Venitul operațional

Venitul operațional a ajuns la 836 milioane de dolari comparativ cu pierderile operaționale înregistrate anul trecut, în valoare de 365 de milioane de dolari, iar venitul operațional de tip non-GAAP a crescut cu 18%, până la 2,4 miliarde de dolari.

Rezultate Dell 2019. Venitul net

Venitul net a fost în valoare de 552 milioane de dolari sau 2,4% din venit; venitul net de tip non-GAAP a fost în valoare de 1,4 miliarde de dolari sau 6,3% din venitul de tip non-GAAP. În același timp, indicatorul EBITDA ajustat a fost de 2,9 miliarde de dolari sau 12,5% din venitul de tip non-GAAP.

Rezultate Dell 2019. Flux de numerar

S-a înregistrat un flux de numerar din operațiuni în valoare de 1,8 miliarde de dolari. Rezultat pe acțiune diluat, în valoare de 0,66 $; rezultat pe acțiune diluat, de tip non-GAAP, în valoare de 1,75 $.

Ce spune conducerea Dell?

„Dell Technologies inovează și integrează soluții, acoperind întregul portofoliu, pentru a crea infrastructura tehnologică a viitorului, pentru clienții noștri”, a declarat Jeff Clarke, vicepreședinte Dell Technologies. „Ofertele noastre foarte specifice ne oferă posibilitatea de a câștiga în continuare, într-o industrie în curs de consolidare, generând în același timp valoare pe termen lung, pentru toți partenerii noștri.”

Rezultate Dell 2019. Sold de numerar și investiții

Dell Technologies a încheiat trimestrul cu un sold de numerar și investiții de 9,4 miliarde de dolari. În plus, compania a achitat o datorie brută de aproximativ 1,1 miliarde de dolari, pe parcursul trimestrului, și aproximativ 3,5 miliarde de dolari, de la începutul anului până în prezent.

În ultimii trei ani, compania a plătit o datorie brută de peste 18 miliarde de dolari. În plus, Dell își urmează planul de a achita aproximativ 5 miliarde de dolari, datorie brută, pe parcursul anului fiscal 2020.

Rezultate Dell 2019. Planuri de viitor

„Rezultatele acestui trimestru se datorează puterii modelului nostru de business variat, în care segmentele de stocare, clienți comerciali și tranzacții VMware au înregistrat rezultate foarte bune”, a declarat Tom Sweet, director financiar în cadrul Dell Technologies. „Ne concentrăm în continuare asupra creșterii profitabile pe termen lung, dezvoltându-ne mai rapid decât concurența și industria, crescând venitul operațional și rezultatul per acțiune mai rapid decât venitul și generând un flux de numerar puternic, în timp.”

Citește și Se deschide prima clădire din proiectul de birouri Equilibrium

 

 

 

Citiți și despre: